Twinfield koppelen met elke Nederlandse bank en betalen vanuit de boekhouding!

Bankenkoppelingen

Dankzij de Twinfield koppelingen tussen en Bizcuit kunnen klanten nu eenvoudig actuele banktransactie ophalen met alle Nederlandse banken en delen in hun boekhouding. De bankenkoppeling maakt het mogelijk om banktransacties automatisch af te leveren in Twinfield. Het enige wat je hoeft te doen is vanuit de Bizcuit app je Twinfield account te koppelen. Via Bizcuit koppel je dus niet alleen je bankrekening van ING of bunq, maar ook rekeningen van ABN Amro, Rabobank, Knab, Triodos, SNS, RegioBank en ASN.

Batches en openstaande posten betalen

Met de bankenkoppeling haal je niet alleen automatisch meerdere keren per dag transacties op, maar kan je ook betaalbatches en openstaande posten betalen vanuit de administratie in Twinfield. In de Bizcuit app kun je je openstaande posten vanuit Twinfield bekijken en deze direct betalen vanuit de Bizcuit app vanaf je gekoppelde bankrekening. Bijzonder handig is de functie van batchbetalingen zodat je meerdere betalingen in één keer kunt doen. Zet simpelweg in Twinfield een batchbetaling klaar. Bizcuit haalt de batch automatisch op en degene die de betaling moet uitvoeren ontvangt een notificatie per e-mail en kan de betaling direct uitvoeren via de Bizcuit app. Heel eenvoudig en snel, zowel op desktop als mobile!

Scan & herken

Bonnen en facturen die je ontvangt in de Bizcuit app worden in realtime herkend en automatisch via Basecone afgeleverd in Twinfield. Zo heb je alle documenten, betalingen en bankinformatie bij elkaar in één handige app, zodat je alles makkelijk terug kan vinden. Ook heb je een snellere en efficiëntere financiële administratie, zonder gedoe, dus meer tijd om te ondernemen en je accountant blij!

Haal meer uit financiële data met Bizcuit. Ondernemers beheren hun financiële administratie gemakkelijk en snel in de Bizcuit app. Van het scannen van documenten, versturen van facturen versturen tot en met het uitvoeren van betaalopdrachten. Zo hebben ondernemers altijd een duidelijk overzicht van hun financiële situatie en hebben zij meer tijd om te doen waar ze echt goed in zijn: ondernemen. Softwarepartners kunnen ook de voordelen van Bizcuit integreren in een eigen applicatie, geheel in eigen stijl!

Wil jij onze service ook aan je klanten aanbieden?

Dat kan! Geheel in jouw eigen stijl.

We kijken graag samen met je naar een passende oplossing.

Gerelateerde artikelen