Uniconta verwerkt automatisch banktransacties in de boekhouding

Uniconta is een 100% cloud based ERP/Accounting systeem dat bedrijven efficiënter en winstgevender laat opereren. Het systeem is gebaseerd op de laatste Microsoft-technologie en is gemakkelijk te integreren in elke bestaande IT-omgeving. Daarnaast is het op een dusdanige manier ontworpen dat het naar eigen behoefte kan worden aangepast. Uniconta heeft daarmee een intuïtief systeem dat voldoet aan alle behoeften in de boekhouding, supply chain en voor projecten.

Voor de ondersteuning van de financiële administratie heeft Uniconta een koppeling met Bizcuit gerealiseerd. Dankzij deze koppeling worden banktransacties opgehaald en ingelezen in Uniconta. Zo hebben Uniconta-gebruikers een beter en up-to-date inzicht in hun financiële status en besparen ze veel tijd en moeite met het voeren van de administratie.

Met Uniconta bieden we een toegankelijk en simpel te gebruiken ERP platform, zonder concessies te doen aan de functionaliteit. Het platform is opgebouwd uit de nieuwste technieken, zowel aan de voorkant als de achterkant. Met de komst van Bizcuit wordt Uniconta nog toegankelijker in gebruik en wordt het nog makkelijker voor klanten om efficiënt hun administratie te voeren.” Matthijs van der Meulen – Operationeel directeur Uniconta.

Haal meer uit financiële data met Bizcuit. Ondernemers beheren hun financiële administratie gemakkelijk en snel in de Bizcuit app. Van documenten scannen, facturen versturen tot en met betaalopdrachten uitvoeren. Zo hebben ondernemers altijd een duidelijk overzicht van hun financiële situatie en hebben zij meer tijd om te doen waar ze echt goed in zijn: ondernemen. Softwarepartners kunnen ook de voordelen van Bizcuit integreren voor hun gebruikers in een eigen applicatie, geheel in eigen stijl!

Wil jij onze service ook aan je klanten aanbieden?

Dat kan! Geheel in jouw eigen stijl.

We kijken graag samen met je naar een passende oplossing. Neem je contact met ons op?

Gerelateerde artikelen