Volksbank en Bizcuit maken zakelijke bankrekeningen ‘connected’

De Volksbank (SNS, ASN Bank, RegioBank, BLG Wonen) biedt ondernemers steeds meer modulaire producten en diensten aan om hun financieel administratieve zaken makkelijker te regelen. In samenwerking met partner Bizcuit maakt Volksbank het nu voor alle zakelijke klanten mogelijk om automatisch banktransacties af te leveren in het boekhoudpakket of aan de boekhouder. Met de Boekhoudkoppeling werken ondernemers efficiënter en is de administratie altijd up-to-date.

 

In navolging van eerdere samenwerking zijn Volksbank en Bizcuit een vervolg aangegaan. Ondernemers die bankieren bij SNS, ASN en RegioBank krijgen vanuit de bankomgeving de mogelijkheid om direct banktransacties te laten afleveren in hun boekhoudsoftware. Hiermee zorgt Volksbank ervoor dat ondernemers makkelijker actueel inzicht hebben in hun cijfers en daarmee beter kunnen ondernemen. Klanten kunnen de Boekhoudkoppeling zelf direct aanvragen vanuit de bankomgeving.

 

De Boekhoudkoppeling

De koppeling tussen de Volksbank bankomgeving en het boekhoudpakket verloopt via het Bizcuit platform. Bizcuit is een aanbieder van Embedded Services, ofwel diensten die partijen kunnen integreren in hun eigen applicatie. Zo’ dienst van Bizcuit zijn nu dus geïntegreerd in de omgevingen van SNS, ASN en RegioBank. Met de Boekhoudkoppeling is de boekhouding altijd actueel. De ondernemer werkt efficiënter en bespaart veel tijd.

 

“Wij zijn erg trots op de samenwerking met de Volksbank. Door hun klantgerichte benadering en sterke innovatiedrang maken we het leven van veel ondernemers die bij de Volksbank bankieren weer een stukje makkelijker. Wij kijken uit om de mogelijkheden van deze samenwerking in de toekomst verder uit te breiden.” Hessel Kuik, CEO van Bizcuit.

 

“De samenwerking met Bizcuit past in onze ambitie om dé bank voor kleine bedrijven en ZZP’ers. te worden. Daarbij staat voor ons een duurzame klantrelatie centraal. Met deze samenwerking ondersteunen we groeiende ondernemers met relevante producten en diensten. We bieden een optimale mix tussen digitaal gemak en persoonlijk contact. Want natuurlijk staan ook onze adviseurs van SNS en RegioBank klaar voor onze zakelijke klanten,” aldus Peter Paul Wekking, directeur Zakelijk de Volksbank.

 

Over Volksbank

De Volksbank is de organisatie achter ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS en de drijvende kracht op de achtergrond die vanuit menselijke behoeftes bancaire producten, processen en systemen ontwikkelt. Door te bankieren met de menselijke maat dragen wij samen bij aan een financieel gezond leven voor iedereen in Nederland. ASN Bank stimuleert duurzame vooruitgang, BLG Wonen zorgt dat goed wonen voor iedereen mogelijk is, RegioBank zet zich in voor leefbaarheid in de buurt en SNS vergroot de financiële weerbaarheid van mensen in Nederland.

www.devolksbank.nl

 

Over Bizcuit

Bizcuit streeft ernaar om ondernemen voor iedereen makkelijker te maken. Banken en softwarepartners kunnen via Bizcuit Embedded Services eenvoudig koppelingen met boekhoudpakketten toevoegen aan hun oplossingen. Via deze koppelingen worden vervolgens banktransacties, betalingen, financiële gegevens en documenten automatisch uitgewisseld. Zo voegen banken eenvoudig functionaliteiten voor ondernemers toe aan internetbankieren en de bank app. Met Bizcuit Embedded Services wordt iedere bank een bank voor ZPP- en MKB-ondernemers.

www.bizcuit.nl/embedded-services

Gerelateerde artikelen