VvEtotaal vergemakkelijkt de financiële administratie voor VvE beheerders via Bizcuit

VvEtotaal is sinds 2007 de oplossing voor VvE beheerders en helpt hen met de dagelijkse werkzaamheden. Een praktische, gebruiksvriendelijke en eenvoudige oplossing voor algemene, financiële en technische taken. Denk aan documentopslag, dossierbeheer, sleutelbeheer, crediteurenadministratie, financiële overzichten, onderhoudsmeldingen en nog veel meer. Alles in één overzichtelijk platform.

VvE beheerders kunnen nu vanuit VvEtotaal via Bizcuit met hun bank koppelen om automatisch banktransacties op te halen. De VvEtotaal gebruiker heeft zo onder andere direct inzicht in betaalde facturen en openstaande posten voor een volledig en up-to-date financieel overzicht. Dit zorgt voor optimaal en efficiënt financieel VvE beheer.

 

“VVE beheerders en zelfstandige VVE’s hoeven door de Bizcuit koppeling met de bank geen bestanden meer te exporteren en importeren. Zo is de administratie altijd bij, zonder dat dit extra handelingen vergt van de beheerder.” – Peter de Monyé, Managing Partner VvEtotaal.

Haal meer uit financiële data met Bizcuit. In de Bizcuit app beheer je je financiële administratie gemakkelijk en snel. Van documenten scannen, facturen versturen tot en met betaalopdrachten uitvoeren. Zo heb je altijd een duidelijk overzicht van je financiële situatie en houd je meer tijd over voor andere zaken. Softwarepartners kunnen ook de voordelen van Bizcuit integreren voor hun gebruikers in een eigen applicatie, geheel in eigen stijl!

Wil jij onze service ook aan je klanten aanbieden?

Dat kan! Geheel in jouw eigen stijl.

We kijken graag samen met je naar een passende oplossing. Stuur ons een email!

Gerelateerde artikelen