springleaf bizcuit webinar

Je bankzaken koppelen aan jouw financiële pakket

Efficiënter werken en real time inzicht in de financiële stand van zaken? Bizcuit maakt dit samen met Springleaf mogelijk. Springleaf organiseert in samenwerking met Bizcuit een webinar over efficiënt werken en Robotic Process Automation in combinatie met finance data.  

Over Springleaf

Springleaf bouwt intelligente automatiseringsoplossingen die zorgen voor meer efficiency, werkplezier, kwaliteit en klanttevredenheid. ‘Waardevoller werken’ noemen ze dit bij Springleaf Automation. En dit realiseren ze in nauwe samenwerking met hun klanten. Springleaf helpt organisaties om hun bedrijfsvoering  zo effectief mogelijk managen. 

Bankkoppeling met RPA

Bizcuit levert mede diensten en bankkoppelingen gebaseerd op PSD2. Hiermee is het mogelijk om zonder extern device in te loggen bij je bank. Springleaf Automation combineert de bankkoppelingen met RPA, waardoor bankafschriften automatisch worden gedownload en geüpload in jouw ERP of financiële pakket.

Aanmelden

Meer weten? Schrijf u in voor ons webinar op 14 maart a.s. om 9.30 uur. Aan de hand van een praktijkvoorbeeld uit de corporatiesector laten we zien hoe de PSD2 bankkoppeling werkt.

Gerelateerde artikelen