KOPPELING

Nmbrs

Als ondernemer of salarisverwerker is het accuraat verwerken van salarisbetalingen een essentieel onderdeel van het bedrijfsproces. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de salarisadministratie nauwkeurig en op tijd wordt uitgevoerd, om te voorkomen dat werknemers ontevreden raken en het bedrijfsproces wordt verstoord. Gelukkig is er een oplossing beschikbaar die het proces van salarisverwerking aanzienlijk kan vereenvoudigen en versnellen: de koppeling tussen Bizcuit en Nmbrs.

betaalbatches nmbrs

Uitdagingen bij salarisverwerking

Het verwerken van salarisbetalingen kan een complex en tijdrovend proces zijn, vooral als dit handmatig moet worden gedaan. Dit kan leiden tot fouten, vertragingen en ontevreden werknemers. Een van de belangrijkste uitdagingen bij salarisverwerking is het op tijd en nauwkeurig verwerken van salarisgegevens. Als salarisverwerker is het van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat alle gegevens correct zijn ingevoerd en berekend, en dat de salarisbetalingen op tijd worden verwerkt en uitbetaald.

Voordelen van onze Nmbrs koppeling

De koppeling tussen Bizcuit en Nmbrs biedt verschillende voordelen die kunnen helpen om deze uitdagingen aan te pakken en salarisverwerking efficiënter te maken.

  1. Snelle en nauwkeurige salarisverwerking

Met de koppeling tussen Bizcuit en Nmbrs kunnen salarisverwerkers snel en nauwkeurig salarisbetalingen verwerken. De koppeling maakt het mogelijk om salaris betaalbatches eenvoudig te importeren vanuit Nmbrs naar Bizcuit, waardoor handmatige invoer (bij downloaden en uploaden naar de bankomgeving) en eventuele fouten worden voorkomen. 

2.Veilige gegevensverwerking

Gegevensbeveiliging is een belangrijke zorg bij salarisverwerking, omdat het gaat om vertrouwelijke persoonlijke gegevens van werknemers. Met de koppeling tussen Bizcuit en Nmbrs zijn de gegevens van werknemers veilig en beveiligd. Bizcuit gebruikt geavanceerde beveiligingstechnologieën, zoals end-to-end-encryptie en biometrische authenticatie, om ervoor te zorgen dat de gegevens van werknemers veilig zijn en niet toegankelijk zijn voor onbevoegden.

3. Tijdsbesparing

Met de koppeling tussen Bizcuit en Nmbrs kan veel tijd worden bespaard bij het verwerken van salarisbetalingen. Handmatige invoer en controles kunnen worden geautomatiseerd, waardoor salarisverwerkers meer tijd kunnen besteden aan andere taken. De salarisverwerker zet de salaris betaalbatch klaar, de ondernemer ontvangt een email om deze betaalbatch te verifiëren en daarna kan de betaalbatch direct vanuit de Bizcuit app betaald worden via de gekoppelde bankrekening.

Nmbrs koppeling
Bizcuit wordt gebruikt om de betalingen en afschriften in ons bankboek te krijgen
gijsbert loonbedrijf stigter

Gijsbert Stigter

Loonbedrijf Stigter

Eenvoudig salarisbatch verwerken en betalen met Nmbrs

Bizcuit maakt het verwerken en betalen van een salarisbatch uit salarisadministratiepakket eenvoudig. Het proces begint met het genereren van een salarisbatch uit Nmbrs. Door de koppeling met Bizcuit wordt de batch betaling klaargezet voor de ondernemer ter goedkeuring. Wanneer de betaalbatch klaar staat in Bizcuit krijgt de ondernemer hier een notificatie van (per email en in de app). In Bizcuit kunnen gebruikers de betalingen verifiëren en goedkeuren voordat ze worden uitgevoerd. Wanneer de betalingen zijn goedgekeurd kan de gebruiker direct in Bizcuit de betaling uitvoeren. De ondernemers hoeft dus niet meer batch bestanden te downloaden uit Nmbrs en te importeren in de bankomgeving. Dit scheelt de ondernemer niet alleen veel tijd. Doordat er geen handmatige invoer van betalingsbestanden meer nodig is wordt de kans op fouten aanzienlijk kleiner. Salarisbetalingen worden ingepland en uitgevoerd met slechts één klik.

In samenwerking met Nmbrs maakt Bizcuit het mogelijk om betalingen snel en eenvoudig uit te voeren. Hierdoor kun je gerust zijn dat je salarissen en loonbelasting op tijd en correct worden uitbetaald en betaald. Bovendien bespaar je tijd en zorg je voor een efficiënter en nauwkeuriger proces. Door jouw Nmbrs salarisadministratie te koppelen met Bizcuit kun je eenvoudig en snel de salarissen en de loonbelasting betalen. Hierdoor kun je gerust zijn dat alles op tijd en correct wordt uitgevoerd. Je wint zo elke salarisrun veel tijd waardoor je je kunt focussen op je onderneming.

Video afspelen

Lees meer op in het nieuwsbericht over de aankondiging van onze samenwerking met Nmbrs.

Download hier de Bizcuit Nmbrs Integratie Guide 

Veelgestelde vragen over de Nmbrs koppeling van Bizcuit

Vragen en antwoorden over de Nmbrs koppeling

De Nmbrs koppeling via de Bizcuit app maakt het mogelijk om eenvoudig en snel de betalingsbatch voor de salarissen en de loonbelasting goed te keuren en te verwerken vanuit de Bizcuit app.

Het voordeel van de Nmbrs koppeling via de Bizcuit app is dat het zorgt voor efficiëntie en gemak in de salarisadministratie. De betalingen worden automatisch klaargezet en je krijgt direct een e-mail met een knop waarmee u eenvoudig kunt betalen.

Je kunt gebruik maken van de Nmbrs koppeling via de Bizcuit app door deze te koppelen vanuit de in-app marketplace binnen de Bizcuit app.

Ja, de Nmbrs koppeling via de Bizcuit app voorkomt onnodige fouten in de salarisadministratie door de slimme automatisering van Bizcuit.

Als je de betalingsbatch voor de salarissen en de loonbelasting goedkeurt via de Bizcuit app, wordt de betaling automatisch verwerkt.

Ja, de Nmbrs koppeling via de Bizcuit app is veilig. Bizcuit maakt gebruik van beveiligde verbindingen en alle data wordt versleuteld verstuurd en opgeslagen.

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Zet betaalbatch voor salarissen automatisch klaar voor goedkeuring
  • Opdrachten kunnen direct betaald worden via de app
  • Bespaar elke salarisrun veel tijd en voorkom onnodige fouten