Ondernemers blij met Bizcuit

Ik heb geen gedoe met bestandjes, overtypen van facturen of betaalopdrachten en betaal ook nog eens minder!

Creëer rust en overzicht door al je financiële ondernemerszaken te organiseren in één app. Bespaar elke maand veel tijd en laat de boekhouding voor jou werken!

Voordelen Bizcuit voor Ondernemers

Meer Ondernemen, Minder Administratie.

Verkrijg rust en overzicht door het organiseren van al je financiële ondernemerszaken in één handige app. Bespaar elke maand veel tijd en laat de boekhouding voor jou werken! Voor veel ondernemers is het beheren van hun financiën een grote uitdaging.

Bijhouden kost veel tijd

Het bijhouden van inkomsten, uitgaven, facturen, betalingen en meer vergt veel tijd en energie. Gelukkig is er de mogelijkheid om de boekhouding te vereenvoudigen en efficiënter te maken met behulp van een Bank boekhoudkoppeling.

Bankoppeling

Door het verbinden van jouw boekhoudpakket met een Nederlandse bank naar keuze via de Bizcuit ondernemersapp, krijg je een actueel inzicht in je financiële situatie zonder gedoe.

Automatisering tips voor ondernemers

Met deze handige tips kan je als ondernemer aanzienlijk besparen op de tijd die je kwijt bent aan administratieve taken.

Door het koppelen van je bank aan je boekhouding, kan je gemakkelijk facturen verwerken, btw terugvorderen, betalingsbatches klaarzetten en je werkkapitaal optimaliseren.

Dit alles zorgt ervoor dat je niet alleen tijd bespaart, maar ook softwarekosten vermindert.

Samenwerken met je accountant

Veel snellere verwerking van documenten. 

Meer controle

Debiteurenbeheer

Banktransacties

Relevante pagina's

Klantcase

Wat is een ondernemer

Een ondernemer is iemand die zelfstandig of in samenwerking met anderen een bedrijf opricht of exploiteert, met als voornaamste doel om er inkomen uit te genereren.

Bij het starten van een eigen bedrijf heb je minimaal een goed idee, een rechtsvorm en inschrijving bij de Kamer van Koophandel nodig.

Het opstellen van een ondernemingsplan kan ook zeer waardevol zijn.

Maar starten met Bizcuit gaat je pas echt helpen!