KOPPELING

OPplus

Met OPplus ontvangt Microsoft Business Central automatisch banktransacties van al je bankrekeningen via Bizcuit.

De koppeling werkt via de OPplus add-in van GBedv. Bizcuit stelt OPplus in staat om alle Nederlandse banken te koppelen voor het automatisch aanleveren van banktransacties. De gebruiker heeft dankzij deze koppeling alle transacties gelijk in de boekhouding en kan zo meer uit het ERP pakket halen. Ook zal het mogelijk worden om batchbetalingen via Bizcuit bij de bank aan te leveren en goed te keuren.

Tijdbesparing door koppeling OPPlus met Microsoft Business Central

Met de koppeling tussen OPplus en Bizcuit bespaar je tijd en zorg je voor een efficiëntere verwerking van banktransacties in je Microsoft Business Central ERP-pakket. Hierdoor kun je de administratieve lasten verlichten en de focus leggen op andere belangrijke taken binnen je bedrijf.

OPplus, ontwikkeld door GBedv, is een add-in voor Microsoft Business Central die de koppeling met Bizcuit mogelijk maakt. Dit zorgt ervoor dat banktransacties automatisch ontvangen worden in Microsoft Business Central, waardoor je altijd real-time inzicht hebt in de financiële status van je bedrijf. Bovendien kun je batchbetalingen eenvoudig aanleveren en goedkeuren bij de bank via Bizcuit.

Automatische verwerking banktransacties

Met deze oplossing kun je de tijd die je normaal gesproken besteedt aan het handmatig verwerken van banktransacties, besparen. Daarbij wordt er voor gezorgd dat alles nauwkeurig verwerkt wordt, zodat je je altijd bewust bent van de financiële status van je bedrijf. Door de combinatie van OPplus en Bizcuit kun je de administratieve handelingen rondom banktransacties optimaliseren en meer focus leggen op wat er echt toe doet: je onderneming.

Hulp van de expert

Microsoft Dynamics Value Add Distributeur QBS Group kan via haar partners helpen bij het installeren en configureren van de koppeling. Neem hiervoor contact op met QBS Group.

FAQ

Wat is OPplus?

OPplus is een add-in voor Microsoft Business Central, ontwikkeld door GBedv, die de koppeling met Bizcuit mogelijk maakt.

Wat is Bizcuit?

Bizcuit is een platform dat automatische banktransacties voor Nederlandse banken kan koppelen met Microsoft Business Central.

 

Wat is het voordeel van de OPplus en Bizcuit koppeling met Microsoft Business Central?

 

De koppeling zorgt voor een efficiëntere verwerking van banktransacties en bespaart tijd voor handmatige invoer. Hierdoor kun je je focussen op andere belangrijke taken binnen je bedrijf.

 

Welke Nederlandse banken kunnen gekoppeld worden met Bizcuit?

Alle Nederlandse banken kunnen gekoppeld worden met Bizcuit voor het automatisch aanleveren van banktransacties.

 

Kunnen batchbetalingen aangeleverd worden via Bizcuit?

Ja, dankzij de koppeling tussen OPplus en Bizcuit kunnen batchbetalingen eenvoudig aangeleverd en goedgekeurd worden bij de bank.

 

Is er hulp beschikbaar voor installatie en configuratie van de koppeling?

Ja, Microsoft Dynamics Value Add Distributeur QBS Group kan helpen bij het installeren en configureren van de koppeling. Neem hiervoor contact op met QBS Group op telefoonnummer +31 88 76 60 500.

 

Bankkoppeling

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Aanleveren van banktransacties aan Microsoft Business Central
  • Banktransacties bekijken in de boekhouden van het ERP pakket
  • Batchbetalingen aanleveren en goedkeuren bij de bank
  • Uitgebreide matching