KOPPELING

OWNER

Koppel nu slim al je bankrekeningen in Owner via Bizcuit en de banktransacties worden automatisch in de module ingeladen en overzichtelijk getoond.

Met de automatisch bankkoppeling hebben vastgoedeigenaren en -beheerders altijd een up-to-date inzicht in betaalde huren, onderhoudskosten en meer. Omdat de betaalstatus van een factuur automatisch wordt bijgewerkt, bespaar je veel tijd en moeite. Daarnaast zie je in een handig overzicht welke facturen binnen de termijn zijn voldaan en kun je indien nodig direct actie ondernemen.

OWNER Hét vastgoedplatform voor vastgoedbeheer

 

Optimaliseren van huurinkomsten

Bovendien helpt OWNER je tegelijkertijd bij het optimaliseren van je debiteurenbeheer. Je hoeft je niet meer zorgen te maken over het handmatig verwerken van betalingen, want de koppeling met Bizcuit zorgt ervoor dat alles in real-time wordt bijgewerkt. Hierdoor beschik je altijd over actuele en accurate financiële informatie.

Bankkoppeling OWNER met elke Nederlandse bank

Met Bizcuit kun je koppelen met alle Nederlandse banken, wat het voor vastgoedeigenaren en -beheerders nog gemakkelijker maakt om de financiële situatie in de gaten te houden. Door de koppeling kun je gerust je focus verleggen naar je belangrijkste taken en je vastgoedbeheer op een efficiëntere manier uitvoeren.

Real-time inzicht voor vastgoedeigenaren

Een heldere en real-time inzicht in je financiële situatie is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Koppel nu je bankrekening(en) in OWNER via Bizcuit en maak direct gebruik van de vele voordelen. Voor meer informatie over OWNER, bezoek de website.

Start met jouw OWNER Bizcuit koppeling vandaag

Veelgestelde vragen

Wat is Owner?

Owner is een vastgoedplatform voor vastgoedeigenaren en -beheerders dat je helpt bij het beheren van je vastgoedportefeuille. Met Owner heb je een overzicht van je vastgoedobjecten, contracten, facturen en nog veel meer. Je kunt je vastgoedbeheer efficiënter uitvoeren en zo meer tijd besteden aan belangrijke taken.

Wat is Bizcuit?

Bizcuit is een platform dat je helpt bij het stroomlijnen van je financiële processen. Met Bizcuit kun je je bankrekeningen koppelen en automatisch banktransacties inladen in de module. Dit bespaart tijd en maakt je financiële administratie efficiënter.

Hoe kan ik mijn bankrekening(en) koppelen aan Owner via Bizcuit?

Met Bizcuit kun je eenvoudig je bankrekening(en) koppelen aan Owner. Het enige wat je hoeft te doen, is een Bizcuit-account aanmaken en de stappen volgen om je bankrekening(en) te koppelen. Bizcuit ondersteunt alle Nederlandse banken, dus het maakt niet uit bij welke bank je zit.

Welke voordelen biedt de bankkoppeling via Bizcuit aan Owner?

Door je bankrekening(en) te koppelen aan Owner via Bizcuit, heb je altijd een up-to-date inzicht in je betaalde huren, onderhoudskosten en meer. De betaalstatus van een factuur wordt automatisch bijgewerkt, waardoor je tijd en moeite bespaart. Daarnaast kun je in een handig overzicht zien welke facturen binnen de termijn zijn voldaan en direct actie ondernemen indien nodig. Ook helpt de koppeling met Bizcuit bij het optimaliseren van je debiteurenbeheer door real-time inzicht te bieden in je financiële situatie.

Kan ik met elke Nederlandse bank koppelen aan Owner via Bizcuit?

Ja, Bizcuit ondersteunt alle Nederlandse banken. Je kunt dus met elke Nederlandse bank koppelen aan Owner via Bizcuit.

Hoe krijg ik meer informatie over Owner?

Voor meer informatie over Owner kun je terecht op de website van Owner. Hier vind je meer informatie over de mogelijkheden van het vastgoedplatform en kun je contact opnemen met de klantenservice als je vragen hebt.

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Delen van banktransactiedata met Owner
  • Inzicht in inning van huurpenningen
  • Actueel financieel vastgoedbeheer