Software ontwikkelaar

Activeer financiële super powers!

Jouw klanten vragen steeds meer. De wereld van financiën speelt daar handig op in met initiatieven zoals open banking en PSD2. Ze geven jouw klant financieel meer grip, inzicht en mogelijkheden. Maar hoe speel jij hier op in? Bizcuit heeft een platform ontwikkeld die je eenvoudig helpt om de financiële features aan je product en klanten te bieden. 

Zo bieden wij een rijk platform dat inzicht in actuele rekeninginformatie verzorgt, betalingsfeatures biedt en AI gedreven documentherkenning mogelijk maakt. Ook krijgen partners toegang tot het meest uitgebreide netwerk aan koppelingen in de markt. Of je nu banktransacties realtime wilt koppelen aan jouw boekhoudpakket, de workflow en betalingen van de salarisadministratie wilt automatiseren of de factuurverwerking en bankinformatie wilt koppelen in de administratie. Bizcuit geeft je de mogelijkheid om deze financiële data en handige features aan jouw software of dienst toe te voegen.

De belangrijkste voordelen

Partner worden van Bizcuit?

Ben je enthousiast geworden over de potentiële mogelijkheden die Bizcuit voor jouw organisatie kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. We nemen dan z.s.m. contact met je op.