KOPPELING

Pin Voorschot

Koppel je historische transacties aan PIN Voorschot via Bizcuit.

Bizcuit helpt PIN Voorschot bij het beoordelen van de financieringsaanvraag. De klant koppelt zijn bankrekening via Bizcuit en zo kunnen de historische banktransacties worden ingeladen. PIN Voorschot kan zo de ondernemer beter bedienen met een passende verantwoorde financiering.

Efficiënter beoordelingsproces


Met deze koppeling krijgt PIN Voorschot een nauwkeuriger beeld van de financiële situatie van de ondernemer, wat resulteert in een betere beoordeling van de financieringsaanvraag. Bovendien bespaart de automatische koppeling tijd en vermindert de kans op fouten, waardoor het beoordelingsproces efficiënter verloopt.

De koppeling via Bizcuit stelt PIN Voorschot in staat om snel en nauwkeurig te beslissen over financieringsaanvragen en de ondernemer op de juiste manier te ondersteunen.

Hierdoor wordt het proces van financiering verkrijgen eenvoudiger en sneller voor de ondernemer, wat bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van zijn bedrijf.

Speciaal voor Horeca & Winkeleigenaren

Met de nieuwe koppeling van de Ondernemers app met PIN Voorschot verwachten we de ondernemers in het MKB, waaronder winkeleigenaren en café- of restauranteigenaars, te verblijden.

Nauwkeurig inzicht in financiële situatie 

Dankzij deze koppeling krijgt PIN Voorschot een nauwkeuriger beeld van de financiële situatie van de ondernemer, waardoor het beoordelingsproces efficiënter verloopt en een betere beoordeling van de financieringsaanvraag mogelijk wordt.

Minder kans op fouten

De automatische koppeling via Bizcuit bespaart tijd en vermindert tevens de kans op fouten, wat resulteert in een snellere beslissing over financieringsaanvragen. Hierdoor wordt het proces van financiering verkrijgen voor de ondernemer eenvoudiger en sneller, wat bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van zijn bedrijf.

Minder administratie, meer ondernemen!

Met deze nieuwe tool in de hand kunnen ondernemers zich volledig richten op het runnen van hun bedrijf, zonder zich druk te hoeven maken om complexe financieringsprocedures. De Ondernemers app en PIN Voorschot werken samen om de ondernemer op de juiste manier te ondersteunen en te helpen bij de realisatie van zijn bedrijfsdromen. Dus, waar wacht je nog op? Probeer de Ondernemers app vandaag nog uit en ontdek hoe eenvoudig financiering verkrijgen kan zijn.

Veelgestelde vragen over de PIN Voorschot koppeling van Bizcuit

Bizcuit is een app die je kunt gebruiken om je bankrekening te koppelen aan andere financiële dienstverleners, zoals PIN Voorschot. Zo kunnen zij je historische transacties inzien en beter beoordelen of je in aanmerking komt voor een financieringsaanvraag.

Door je bankrekening te koppelen aan PIN Voorschot via Bizcuit, krijgt PIN Voorschot een nauwkeuriger beeld van je financiële situatie. Hierdoor kan het beoordelingsproces efficiënter verlopen en kan PIN Voorschot beter beoordelen of je in aanmerking komt voor een financieringsaanvraag. Bovendien bespaart de automatische koppeling tijd en vermindert de kans op fouten.

PIN Voorschot kan alleen de transactiegegevens van je bankrekening inzien als je hem koppelt via Bizcuit. Andere gegevens, zoals je inloggegevens of je saldo, zijn niet toegankelijk voor PIN Voorschot.

De bankkoppeling van Bizcuit voor Digitaal Kantoor is geschikt voor bedrijven van verschillende groottes en sectoren. Het is vooral handig voor ondernemers in het MKB die hun financiële administratie willen vereenvoudigen en meer tijd willen hebben om te ondernemen. Neem contact op met Digitaal Kantoor om te kijken of de bankkoppeling geschikt is voor jouw bedrijf.

Nee, je bent niet verplicht om je bankrekening te koppelen aan PIN Voorschot via Bizcuit. Je kunt er ook voor kiezen om je transactiegegevens handmatig aan te leveren. Echter, het koppelen van je bankrekening via Bizcuit kan het beoordelingsproces efficiënter maken en kan bijdragen aan een snellere beslissing over je financieringsaanvraag.

Nee, de koppeling via Bizcuit is beschikbaar voor alle ondernemers die een financieringsaanvraag willen doen bij PIN Voorschot. Echter, de koppeling wordt specifiek gepromoot voor ondernemers in de horeca en detailhandel, omdat zij vaak te maken hebben met fluctuerende omzetten en daardoor gebaat zijn bij een nauwkeuriger beeld van hun financiële situatie.

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Snelle beoordeling van je kredietaanvraag
  • Koppeling van bankrekening
  • Inzage in historische transactiedata