KOPPELING

Rabo Direct Connect

Als finance professional weet je maar al te goed dat tijd geld is. Het beheren van de financiën van je bedrijf kan dan ook behoorlijk tijdrovend zijn, met name wanneer het gaat om betalingsverkeer en cash management. Gelukkig zijn er oplossingen die het leven van ondernemers een stuk gemakkelijker kan maken. We introduceren je graag Rabo Direct Connect en de Bizcuit ondernemersapp! Smart tooling voor de slimme finance professional!

Betalingsverkeer automatiseren

Rabo Direct Connect - Premium koppeling - Bizcuit

Het doen van betalingen is misschien wel een van de meest tijdrovende taken die je op de afdeling finance uitvoert. Met de premium koppeling van Rabo Direct Connect en de Bizcuit ondernemersapp krijg je gelukkig wat meer ademruimte. De ondernemersapp van Bizcuit kent de meest uitgebreide keuzes aan koppelingen met financiële pakketten. Combineer dit met een premium bankkoppeling voor de meest uitdagende finance omgeving en het is duidelijk dat je iets krachtigs in handen hebt. 

De koppeling met Rabo Direct Connect maakt het automatiseren van het betalingsverkeer gemakkelijk. Je kunt betalingen en goedkeuring inregelen, waarna je betalingen veilig en direct vanuit Bizcuit of je eigen financieel pakket initieert. Voor betalingen hoef je niet een step-out te maken naar je Rabobank internetbankieren omgeving. Wel zo efficiënt!

 

Rabo Direct Connect met je financiële pakket

Met de Rabo Direct Connect koppeling creëer je een host-to-host koppeling met je financiële pakket. Of je nu een ERP-pakket of accounting of software gebruikt, banktransacties importeer je automatisch met de Bizcuit app.

Andere features in Bizcuit

Naast deze banktransacties synchroniseren met je financieel pakket kun je ook een reeks andere features gebruiken in Bizcuit. Zo stuur of importeer je facturen naar je Bizcuit mailbox, waar ze na instant herkenning, gecheckt en in-app betaald kunnen worden. Geen onnodige step-ut naar je bankomgeving, maar direct veilig betalen op het platform waar je de factuur ontvangt. Zo reduceer je het aantal handelingen, de kosten en de risico’s die gepaard gaan bij transactieverwerkingen. Ook het verwerken van batchbetalingen doe je met Bizcuit. Deze kunnen snel en veilig goedkeuren met je Bizcuit pincode en daarna in-app betaald worden.

Rabo Direct Connect features van Bizcuit
Expert Icon

EXPERT TIP

Bizcuit biedt diverse Rabobank boekhoudkoppelingen. Afhankelijk van jouw situatie en wensen kies je de koppeling die bij jou past. De standaard Rabobank boekhoudkoppeling ondersteunt betaal- en g-rekeningen, terwijl de pro en premium koppeling ook spaarrekeningen ondersteunen. 

Standaard | 6 uur per dag bijgewerkt

Pro | elke 30 minuten bijgewerkt.

Premium | elke 15 minuten bijgewerkt (€7.95 per maand).

Realtime inzicht in je actuele posities

RDC koppeling Rabobank - Saldo Multi Banking - Bizcuit

Betalingen worden in Bizcuit centraal bijgehouden. Elk kwartier is er een call met je bankomgeving. In onze app kun je zien welke facturen nog openstaan en wanneer deze betaald moeten. Hierdoor kun je jouw financiële planning nog beter afstemmen op hun inkomsten en uitgaven.

Ook je boeken worden bijgewerkt waardoor je  administratie altijd up-to-date is. Maar dat is nog niet alles. Dankzij de centrale systeeminfrastructuur kunnen ondernemers ook inzicht krijgen in hun cashflow. Niet alleen van je Rabobank rekeningen is dit inzicht er, ook je van andere gekoppelde bankrekeningen is dit inzicht er.  

Ook heeft de Bizcuit gebruiker een realtime overzicht krijgen van hun accounts receivables (AR) en account payables (AP), waardoor zij hun financiële processen efficiënt en geautomatiseerd kunnen beheren. 

Veelgestelde vragen over de Rabo Direct Connect koppeling

Vragen en antwoorden over de Rabo Direct Connect koppeling van Bizcuit.

Rabo Direct Connect is een premium bankkoppeling die een host-to-host verbinding creëert tussen je financiële pakket en je Rabobank-rekening. Hierdoor kun je betalingen automatiseren en synchroniseren met je financiële administratie.

Bizcuit is een ondernemersapp die verschillende smart tooling features biedt voor finance professionals. Zo kun je betalingen automatiseren, facturen importeren en verwerken, en inzicht krijgen in je cashflow.

Met de premium koppeling van Rabo Direct Connect en de Bizcuit ondernemersapp kun je betalingen automatiseren en synchroniseren met je financiële administratie.

Daarnaast kun je ook facturen importeren en verwerken, en inzicht krijgen in je cashflow.

Naast het automatiseren van betalingen en het importeren en verwerken van facturen, kun je ook batchbetalingen goedkeuren en in-app betalen met je Bizcuit pincode.

Daarnaast kun je inzicht krijgen in je accounts receivables (AR) en accounts payables (AP) voor het efficiënt en geautomatiseerd beheren van je financiële processen.

Bizcuit biedt verschillende Rabobank boekhoudkoppelingen, waaronder de standaard koppeling die betaal- en g-rekeningen ondersteunt en elke 6 uur wordt bijgewerkt. De pro koppeling ondersteunt ook spaarrekeningen en wordt elke 30 minuten bijgewerkt.

De premium koppeling ondersteunt ook spaarrekeningen en wordt elke 15 minuten bijgewerkt (tegen betaling van €7.95 per maand).

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Koppeling haalt elke 15 minuten je banktransacties op
  • Mogelijkheid tot koppeling van een spaarrekening
  • Koppelen van G-rekening mogelijk