KOPPELING

Reeleezee

Je kan er maar druk mee zijn: de administratie! Je bedrijfsadministratie kan zonder dat je erg in hebt veel tijd kosten. Voor veel ondernemers geldt dat hun hart niet sneller gaat kloppen van het doen van de administratie. Liever ga je ondernemen en je dromen najagen – en dat begrijpen we bij Bizcuit maar al te goed. Daarom maken we het ondernemers die boekhouden met Reeleezee makkelijker door ze te helpen tijd te besparen op de administratie. Bizcuit heeft slimme koppelingen met je bank, boekhouding en veel meer! Genereer automatisch je bankbestanden en je kunt ze direct in je administratie uploaden. Automatisch melding van openstaande facturen en betalen zonder handmatig betalingskenmerken over te hoeven typen. 


Actueel financieel inzicht

Bij Bizcuit geloven we dat een boekhoudpakket je als ondernemer eigenlijk niet helpt bij het ondernemen. Je wilt graag met up-to-date cijfers werken en vanuit de actualiteit zorgen dat je bedrijf verder groeit. Je administratie legt echter vast wat er in het verleden is gebeurt, terwijl je graag actuele cijfers wilt. Bovendien kan het bijhouden van je administratie een behoorlijke klus zijn! 

Je bent elke dag druk bezig met je passie: Ondernemen! Daar hoort het doen van de administratie niet bij. Dit wordt door ondernemers vaak gezien als verplichte kost maar zeker niet de reden waarom je ondernemer bent geworden. Als jij ook de administratie uitstelt, of wanneer je veel tijd kwijt bent aan je boekhouding dan hebben we goed nieuws! Met Bizcuit kun je heel wat werk automatiseren en bespaar je veel tijd. 

Daarnaast krijg je actueel inzicht in je financiën én stel je snel orde op zaken voor je btw- en belastingaangiftes.

Reeleezee gebruikers koppelen bank

reeleezee koppelingen met de bank

Om meer inzicht te krijgen wil je jouw Reelezee account koppelen met Bizcuit. Zo kun je namelijk openstaande posten inzien in de app. Maar ook kun je eenvoudig facturen met je banktransacties koppelen. Reeleezee biedt slechts een beperkt aantal bankkoppelingen. Bij Bizcuit heb je keuze uit 11 bankenkoppelingen.

De bankkoppelingen voor Reeleezee die Bizcuit gebruikt, ondersteunen zowel PSD2- als commerciële- en premium koppelingen. Ook kun je privérekeningen koppelen. 

Je krijgt standaard 3 bankkoppelingen in je abonnement. Heb je meer bankrekeningen? Dan kun je die eenvoudig toevoegen tegen €1,00 per maand per bankrekening. Gebruik je een privé rekening? Geen probleem! Die koppelen we ook met onze app!

Wanneer je jouw Reeleezee account koppelt met je Bizcuit app haal je openstaande posten automatisch op, en kun je bonnetjes en facturen eenvoudig afleveren in boekhouding. Betalen van de facturen kan trouwens ook via onze app!   

Scannen en herkennen van bonnetjes

Een veelgebruikte functie in Bizcuit is Scan & Herken. Via onze ondernemersapp kun je bonnetjes en facturen uploaden, importeren of scannen. Ze worden binnen een paar seconden met behulp van herkenningssoftware ingelezen. Voor de zekerheid keur je de bonnen en facturen zelf goed. Bizcuit werkt met de meest nauwkeurige scansoftware op de markt. Na goedkeuring wordt de bon of factuur afgeleverd in je Reeleezee boekhouding. 

Verwerking van facturen in Reeleezee

  • scannen van je bonnetjes via je mobiel
  • snelle verwerking en herkenning (< 4 sec)
  • stuur de bonnen en facturen naar Reeleezee
  • hoge herkenningsgraad van documenten (95%)

Voor de eerste 50 documenten die je inleest in je administratie betaal je niets. De bonnetjes en facturen die je ontvangt en goedkeurt in de Bizcuit app worden afgeleverd in je gekoppelde administratie.

scannen van bonnetjes en facturen, verstuur naar Reeleeezee

Betaal facturen direct vanuit Bizcuit

Gebruikers van Bizcuit kunnen eenvoudig openstaande facturen direct betalen

Je haalt eenvoudig je openstaande inkoopfacturen op uit Reeleezee. Daarna is betalen van die factuur heel eenvoudig! Je haalt de facturen op via upload, verstuurt ze direct naar Bizcuit of scant ze in met onze handige scan en herken functie. Daarna kun je vanuit Bizcuit direct betalen. De factuur en betalingsgegevens worden direct overgenomen, waardoor fouten in betaling voorkomen worden. Ook hoef je niet meer in te loggen in je bankomgeving, of heen en weer te schakelen tussen je bank- en je boekhoudpakket.
Dat scheelt je veel tijd en voorkomt onnodige fouten. Dat is wel zo geruststellend!  Al je betalingen zijn goed te volgen en je behoudt altijd een helder overzicht van alle uitgaven. Als ondernemer heb je zo controle over je financiën, zonder de zorg van je administratie.

Veelgestelde vragen over Reeleezee

Vragen en antwoorden over Reeleezee koppelingen en specifiek bankkoppelingen

Bizcuit is een app die kleine ondernemers en hun boekhouders helpt bij het beheren van hun administratie. Met Bizcuit kun je de openstaande posten vanuit Reeleezee bekijken en direct betalen vanaf je gekoppelde bankrekening. Bonnen en facturen die je ontvangt en goedkeurt in de Bizcuit app worden automatisch afgeleverd in je boekhouding (PDF + UBL).

Reeleezee is een boekhoudsoftware voor kleine ondernemers, ZZP’ers en het MKB. Met Reeleezee kun je op een eenvoudige en efficiënte manier je administratie verwerken en facturatie beheren. Het is een online boekhoudprogramma waarmee je altijd en overal toegang hebt tot je administratie.

Met de Bizcuit app kun je de openstaande posten vanuit Reeleezee bekijken en direct betalen vanaf je gekoppelde bankrekening. Ook worden bonnen en facturen die je ontvangt en goedkeurt automatisch afgeleverd in je boekhouding (PDF + UBL). Dit bespaart tijd en maakt je administratiebeheer gemakkelijker.

Nee, Bizcuit is de perfecte oplossing voor dagelijks financieel beheer van je onderneming. Met Reeleezee is een boekhoudpakket waarmee je periodiek de boekhouding opmaakt. Bizcuit is een waardevollle toevoeging voor Reeleezee  gebruikers waarmee je als ondernemer veel tijd bespaart en fouten voorkomt.

Bankkoppeling

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Al je bankrekeningen inzien in één app
  • Bonnen en facturen afleveren in Reeleezee
  • Openstaande posten overzichtelijk in de app
  • Inkoopfacturen foutloos betalen in de app