KOPPELING

RegioBank Zakelijk

Je RegioBank rekening koppel je eenvoudig in je Bizcuit account.

Met de PSD2 koppeling met de RegioBank kun je jouw betaalgegevens automatisch in de Bizcuit app weergeven. De betaalgegevens laden iedere dertig minuten.

Als je jouw bankrekeningen koppelt in onze Bizcuit app, dan heb je altijd en overall het overzicht van je financiële posities. Van de gekoppelde bankrekeningen ontvang je de bankmutaties direct binnen. Van de bonnetjes en facturen zie je meteen welke transacties er achterzitten.

Je koppelt je RegioBank rekeningen onder andere met de volgende boekhoudpakketten:
Isah Business software, Microsoft Dynamics 365, OPplus, Mysolution, Exact, Snelstart, Visma, Yuki, Twinfield, en nog veel meer.

Alle banktransacties van de Regiobank landen automatisch in mijn boekhouding

Nadjesda koomen bizcuit

Nadjesda Koomen

Inkluded

Altijd op de hoogte van je financiële situatie met de PSD2 koppeling

Met de zeer uitgebreide koppeling van je RegioBank rekeningen in Bizcuit kun je gerust zijn dat je altijd op de hoogte bent van je financiële situatie. Het is zeker voor het MKB van groot belang om op tijd inzicht te hebben in de inkomsten en uitgaven.

Hierdoor kun je namelijk op tijd beslissingen nemen en wordt de administratie een stuk eenvoudiger.

PSD2 Koppeling

Met de PSD2-koppeling van RegioBank en Bizcuit kun je jouw betaalgegevens automatisch in de app weergeven. De betaalgegevens worden iedere dertig minuten geladen, zodat je altijd up-to-date bent. Je hebt dus nooit meer de vervelende taak om handmatig bankafschriften te verwerken.

Compleet overzicht van je liquiditeit

Met de Bizcuit app kun je niet alleen je RegioBank rekening koppelen, maar ook je andere bankrekeningen. Dit geeft je namelijk een compleet overzicht van je liquiditeit en kun je beter sturing geven aan je bedrijf.

Inzicht in banktransacties

Je kunt alle bankmutaties direct in de app zien en je facturen en bonnen worden rechtstreeks achter je banktransacties weergegeven.

Koppeling met alle grote boekhoudpakketten mogelijk

Naast de RegioBank kun je je rekeningen ook koppelen met verschillende boekhoudpakketten, zoals Isah Business software, Microsoft Business Central, Exact, Snelstart, Visma, Yuki, Twinfield en nog veel meer. Hierdoor is het voor jou als ondernemer nog makkelijker om je administratie up-to-date te houden.

Met Digitaal Kantoor en Afas E-Boekhouden heb je de mogelijkheid om je rekeningen nog beter te integreren in je administratie. Je kunt namelijk je betaalgegevens rechtstreeks koppelen aan je boekhouding en hierdoor wordt je administratie nog efficiënter verwerkt.

Kortom, door je RegioBank rekening te koppelen aan Bizcuit krijg je een compleet overzicht van je liquiditeit en wordt je administratie een stuk eenvoudiger. Probeer het vandaag nog uit!

Bekijk ook het volledige overzicht  van alle koppelingen.

Open een zakelijke bankrekening bij Regiobank.
Met de MKB Rekening van RegioBank kunt u voordelig zakelijk bankieren. Voor een vast bedrag per maand krijgt u een zakelijke bankrekening, betaalpas én Mijn RegioBank Zakelijk. Koppel jouw zakelijke Regiobank bankrekening met Bizcuit. 

Naast het verwerken en betalen van declaraties kun je ook andere HR zaken regelen. Zo koppelt de Bizcuit ondernemersapp ook met salarisadministratiepakketten en ondersteunen we in-app batchbetalingen. 

Wanneer je een salarisrun doet, hoeft je niet meer salaris batchbestanden te downloaden, handmatig te controleren en het batchbestand te uploaden naar je bankomgeving. Je creëert een eenvoudige workflow waarbij de salarisbatch klaargezet wordt in Bizcuit. Na goedkeuring kun je de betaling binnen de Bizcuit app uitvoeren. Je hoeft dus niet meer naar je bankomgeving!

Met Bizcuit verzorg je snel en accuraat de salarisrun en bespaar je als ondernemer kostbare tijd! Elke maand weer. Oh, we vergeten bijna dat de betalingen keurig geboekt worden in je administratie! Geen stress! Met de handige ondernemersapp rondt je efficiënt al je belangrijke HR-zaken af en hou je meer tijd over om te ondernemen!

Veelgestelde vragen over de RegioBank Zakelijk koppeling

Vragen en antwoorden over de RegioBank Zakelijk boekhoudkoppeling

De koppeling tussen RegioBank en Bizcuit maakt het mogelijk om jouw betaalgegevens automatisch in de Bizcuit app te weergeven.

Hierdoor heb je altijd en overal een overzicht van je financiële posities en hoef je bankmutaties niet meer handmatig te verwerken.

De betaalgegevens worden iedere dertig minuten geladen, zodat je altijd up-to-date bent.

Je kunt onder andere koppelen met Isah Business software, Microsoft Dynamics 365, OPplus, Mysolution, Exact, Snelstart, Visma, Yuki, Twinfield en nog veel meer.

Ja, je kunt je betaalgegevens met veel financiële pakketten rechtstreeks koppelen aan je boekhouding, waardoor je administratie nog efficiënter wordt verwerkt. Bij sommige pakketten zul je via een indirecte wijze je transacties dagelijks via automatisch geplande downloads je banktransacties naar  je boekhouding  te sturen. 

Je kunt een zakelijke bankrekening openen bij RegioBank door contact op te nemen met een RegioBank adviseur of door online een aanvraag te doen op de website van RegioBank.

Je kunt jouw RegioBank rekening koppelen aan Bizcuit door in te loggen op je Bizcuit account en bij ‘Bankrekeningen’ te kiezen voor ‘RegioBank’. Volg vervolgens de stappen om de koppeling tot stand te brengen.

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Deze koppeling haalt elke 30 minuten je banktransacties op
  • Transactiehistorie tot 2 jaar inzichtelijk in de app
  • Koppel al je bankrekeningen en creëer een actueel financieel inzicht
  • Betalingen inplannen en uitvoeren direct vanuit de Bizcuit app