Scan & Herken

Automatisch bonnen, facturen en betaalopdrachten uitwisselen. Samenwerken met boekhouder. Ontvang, scan en herken al je inkoopfacturen en betaal ze direct. Win tot wel 12u per maand. Services: €7,95 per maand., Koppelingen ERP pakketten.

Met de Bizcuit ondernemersapp manage je je business in één app.

O.a. bankieren, bonnen & facturen ontvangen en betalen:

1) Koppel je bank, boekhouding en salarisadministratie
2) Check je saldo en banktransacties
3) Scan, mail of upload bonnen en facturen
4) Betaal facturen, openstaande posten, belastingen en salarissen

… in één app!

automatisch facturen verwerken - scan en herken

Klippa

Scan & herken is een technologie die steeds vaker wordt gebruikt door ondernemers om hun administratieve taken te vereenvoudigen en tijd te besparen. Klippa is een van de toonaangevende aanbieders van deze technologie en is geïntegreerd in de Bizcuit-app, waardoor het nog gemakkelijker wordt voor ondernemers om facturen te verwerken.

Snelle verwerking facturen

Het grootste voordeel van Scan & herken is dat het de verwerking van facturen sterk versnelt. In plaats van handmatig alle gegevens op de factuur in te voeren, kunnen ondernemers simpelweg een foto van de factuur maken met hun smartphone en de Scan & herken-technologie van Klippa doet de rest. De technologie herkent automatisch de belangrijke informatie op de factuur, zoals het bedrag, de datum en de leverancier, en slaat deze gegevens op in de Bizcuit-app. Dit bespaart ondernemers niet alleen veel tijd, maar vermindert ook de kans op fouten bij het handmatig invoeren van gegevens.

Facturen scannen en herkennen

Een ander voordeel van Scan & herken is dat het de nauwkeurigheid van de financiële administratie verbetert. De technologie van Klippa controleert of de gegevens op de factuur correct zijn en waarschuwt de ondernemer als er discrepanties zijn. Dit zorgt ervoor dat ondernemers altijd een accuraat beeld hebben van hun financiële situatie en geen verrassingen tegenkomen bij het doen van de belastingaangifte.

Betere cashflow

Tot slot kan Scan & herken bijdragen aan een betere cashflow voor ondernemers. Doordat facturen sneller en nauwkeuriger worden verwerkt, kunnen ondernemers hun betalingen sneller afhandelen. Hierdoor verminderen ze de kans op boetes en rentekosten als gevolg van te late betalingen en hebben ze meer controle over hun financiële situatie.

Integratie Klippa in Bizcuit.

Kortom, de integratie van Klippa’s Scan & herken-technologie in de Bizcuit-app biedt ondernemers talloze voordelen bij het verwerken van facturen. Het vereenvoudigt de administratie, verbetert de nauwkeurigheid van de financiële administratie en draagt bij aan een betere cashflow. Dit maakt het een waardevolle tool voor elke ondernemer die zijn of haar administratieve taken wil vereenvoudigen en tijd wil besparen.

Persbericht Bizcuit Groep Investeert in Klippa 

Bonnen scannen app

Met Bizcuit wordt het scannen van bonnen en facturen wel heel eenvoudig! In het menu van Bizcuit, genaamd “documenten”, kun je al je ingeladen documenten terugvinden. Hier kun je ook nieuwe documenten toevoegen, zoals bijvoorbeeld een factuur.

Je kunt de factuur uploaden door op het paperclip symbool te klikken en één of meerdere facturen te selecteren. Bizcuit zal deze facturen automatisch uploaden en klaarzetten om direct te betalen met een betaalopdracht, of om door te sturen naar je boekhoudpakket.

Een andere optie is om de factuur simpelweg te mailen naar je Bizcuit administratie. Als je een factuur per mail ontvangt, kun je deze automatisch doorsturen naar het inkomende emailadres van je Bizcuit administratie.

Zo wordt het beheren van je bonnen en facturen wel heel gemakkelijk gemaakt!

Inkoopfacturen scannen

Het scannen van inkoopfacturen was nog nooit zo eenvoudig dankzij Bizcuit! Met behulp van onze handige app kun je gemakkelijk en snel inkoopfacturen inscannen en verwerken in diverse softwareprogramma’s, zoals Exact Online, AFAS, SnelStart, Twinfield en meer.

Overal ter wereld

Of je nu onderweg bent of gewoon thuis op de bank zit, met de Bizcuit app heb je altijd jouw boekhouding bij de hand. Met een paar klikken scan je de inkoopfacturen in en worden deze automatisch verwerkt in jouw softwareprogramma.

Met Bizcuit heb je alles wat je nodig hebt voor het verwerken van jouw inkoopfacturen op één plek. Van het scannen en herkennen van de facturen tot het automatisch boeken van de transacties in jouw boekhoudprogramma. Zo houd je altijd het overzicht en heb je meer tijd om je te focussen op jouw zakelijke activiteiten.

Inkoopfacturen VVE verwerken.

En het mooie is: Bizcuit ondersteunt niet alleen het verwerken van inkoopfacturen voor zakelijke klanten, maar ook voor VVE’s. Dus waar je ook bent, je kunt altijd snel en gemakkelijk jouw inkoopfacturen verwerken.

Facturen verwerken Word, Excel. 

Of je nu jouw inkoopfacturen wilt verwerken via Word of Excel, de Rabobank of andere banken, met Bizcuit kun je alles gemakkelijk en snel regelen. Probeer het vandaag nog en ontdek zelf hoe eenvoudig het is om jouw inkoopfacturen te verwerken met Bizcuit.

Instellen factuurverwerking

Bizcuit maakt het mogelijk inkoopfacturen (en verkoopfacturen) automatisch in te lezen via Bizcuit en door te sturen naar Twinfield via je Basecone/Lyanthe facturen mailbox.

  • Je kunt facturen en bonnetjes ontvangen via de mail en/of vanuit de app scannen
  • Factuur en bonnen worden ingelezen, en als UBL met PDF doorgestuurd naar de boekhouding in Twinfield, via Basecone/Lyanthe
  • Facturen en bonnetjes (zoals declaraties) kun je vanuit Bizcuit direct betalen, hierdoor krijgen leveranciers en medewerkers op tijd hun geld én met het juiste kenmerk

Scan & herken via Bizcuit is zeer accuraat, snel en goedkoop. Hiermee worden je factuur- en betaalprocessen eenvoudiger, beter, goedkoper en je loopt nooit meer BTW mis!

Meer informatie op onze support pagina: Instellen factuurverwerking