KOPPELING

Syntess Atrium

Voor bedrijven in de installatiebranche en project- en servicegerichte bedrijven is een actuele administratie en financiële controle van groot belang. Dit helpt niet alleen bij het nemen van belangrijke beslissingen, maar ook bij het optimaliseren van je bedrijfsprocessen en het verbeteren van de cashflow. Syntess software is specifiek ontworpen voor de installatiebranche en project- en servicegerichte bedrijven. Met de Bizcuit ondernemersapp krijgen gebruikers een handige tool om veel financiële administratieve taken te vereenvoudigen en te automatiseren. 

Financiële grip op je projecten

De Syntess ERP software ondersteunt het gehele proces van concept tot gereedmelding en doorboeking in de financiële administratie. Hierdoor is het mogelijk om op een gestructureerde manier te werken aan projecten en opdrachten en zo de doorlooptijd en kosten te beheersen. Je regelt de facturatie aan je klant snel en accuraat in je boekhouding. Na het versturen van de factuur zijn deze in de handige ondernemersapp van Bizcuit direct zichtbaar. Zo zie je in één welke facturen nog niet betaald zijn. Doordat Bizcuit gekoppeld is met je bankomgeving, krijg je ook actuele saldo  informatie gepresenteerd waardoor je precies weet waar je financieel aan toe bent. J

Onze overtuiging is dat ondernemers voor gebaad zijn bij inzicht in de actuele cijfers en vooral minder tijd kwijt moeten zijn aan de financiële verslaglegging. Met Bizcuit heb je een handige app die je dat inzicht geeft en je daarnaast helpt bij het slim verwerken van je administratie! Zo krijg je financiële grip op je projecten en kun je meer tijd vrijmaken voor ondernemen!

Syntess bankkoppelingen

Het handmatig downloaden en inlezen van bankafschriften kan nogal tijdrovend zijn. Gelukkig kun je met Bizcuit je bank koppelen met je boekhouding. Zo kun je eenvoudig automatisch banktransacties inlezen in jouw administratie. Kies de bankrekeningen waar jij mee werkt en de banktransacties worden opgehaald en verwerkt in je administratie. Je kunt meerdere bankrekeningen koppelen aan je administratie. . Je krijgt standaard 3 bankkoppelingen in je pakket. Gebruik je meer bankrekeningen? Dan kun je die eenvoudig toevoegen tegen €1,00 per maand per bankrekening. Het koppelen van je bankomgeving met je Syntess administratie levert je naast tijdwinst ook een meer nauwkeurige en actuele financiële administratie. 

Naast je transactiegegevens van de bank lever je ook de bonnen en documenten behorende bij de transacties af in je administratie. Hoe je dit doe leest je hieronder.

Hoe koppel ik mijn bank aan Syntess?

Met de installatiewizard in Syntess Atrium maak je gemakkelijk een Bizcuit account aan en koppel je deze aan je administraties. Kijk voor meer informatie over deze koppeling op de website van  Syntess of bekijk de onderstaande video.

Wij besparen meer dan 85% tijd door de bank en facturen te verwerken met Bizcuit.

ITN Groep Referentie

Jeanneke Schutte–Niewenhuijse

ITN Groep

Slim bonnetjes en facturen verwerken

Een ander voordeel van Bizcuit is de mogelijkheid om slim bonnetjes en facturen te verwerken in je boekhouding. Door gebruik te maken van de scan- en herkenfunctionaliteit in de Bizcuit app kunnen bonnetjes en facturen  ingelezen en verwerkt worden Je kunt overigens ook kiezen om documenten te importeren of te mailen. Na een goedkeuring, kunnen deze facturen ingeboekt worden in SyntessWist je dat je facturen ook direct kunt betalen vanuit de Bizcuit app? Ook dat betekent dat je efficiënter werkt en dus tijd bespaart. Je optimaliseert je factuurverwerkingsproces heel eenvoudig en dat resulteert in een bijgewerkte administratie en een flinke tijdsbesparing! Dat is pas winst!

 

 Slimme factuurverwerking 

  • scannen van je bonnetjes via je mobiel
  • importeren of mailen voor verwerking kan ook
  • snelle verwerking en herkenning (< 4 sec)
  • na goedkeuring direct boeken 
  • hoge herkenningsgraad van documenten!

Wij zijn veel minder tijd kwijt aan de administratie doordat we
processen hebben geautomatiseerd met Bizcuit

REF-Bizcuit-Roodhart-KoraErkelens-Circle

Kora Erkelens

Roodhart Group
Bizcuit Syntess Video Uitgelegd Visual
Video afspelen over Bizcuit Syntess Video Uitgelegd Visual

Vragen en antwoorden over de Rabobank boekhoudkoppeling

Bizcuit is een ondernemersapp waarmee je veel financiële administratieve taken kunt vereenvoudigen en automatiseren.

Zo krijg je snel inzicht in je actuele cijfers en kun je meer tijd vrijmaken voor ondernemen.

Syntess is software die specifiek ontworpen is voor bedrijven in de installatiebranche en project- en servicegerichte bedrijven.

Met Syntess kun je het gehele proces van concept tot gereedmelding en doorboeking in de financiële administratie ondersteunen.

Met de koppeling tussen Bizcuit en Syntess kun je eenvoudig automatisch banktransacties inlezen in je Syntess administratie.

Zo heb je een meer nauwkeurige en actuele financiële administratie en bespaar je tijd op het handmatig downloaden en inlezen van bankafschriften.

Je kunt meerdere bankrekeningen koppelen aan je Syntess administratie en de banktransacties worden opgehaald en verwerkt in je administratie.

Daarnaast kun je bonnen en documenten behorende bij de transacties ook afleveren in je administratie.

Standaard krijg je 3 bankkoppelingen bij Bizcuit.

Ja, je kunt eenvoudig extra bankrekeningen toevoegen tegen €1,00 per maand per bankrekening.

De koppeling tussen Bizcuit en Syntess levert je tijdwinst op doordat je automatisch banktransacties kunt inlezen in je administratie. Daarnaast heb je meer financieel inzicht en een nauwkeurigere en actuele financiële administratie.

Bankkoppeling

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Banktransacties automatisch in inlezen
  • Banksaldo en -transacties van al je bankrekeningen inzien in 1 app
  • Bonnen en facturen scannen, herkennen, betalen en afleveren in je boekhouding
  • Upload betaalopdrachten vanuit Syntess Atrium