Team Bizcuit

Wij zijn Bizcuit, een ambitieuze FinTech. Onze innoverende oplossing helpt ondernemers bij het zo effectief mogelijk managen van hun bedrijf. Hierdoor kunnen ondernemers tijd besteden aan zaken die ze willen doen ipv moeten doen. Bizcuit kenmerkt zich door passie, persoonlijke connectie en een gezonde dosis rebelsheid.

Natuurlijk hebben wij ook concurrenten zoals scan & herken oplossingen, bank koppelingen en virtuele banken. Maar wij zijn anders omdat we ons vanaf de eerste dag focussen op de eindgebruiker. Dit in combinatie met ons open platform leidt tot transparantie en een zeer gunstige prijs. Onze stijl van communiceren is informeel, oprecht, niet technisch, constructief, praktijk gericht, duidelijk en oplossingsgericht.

Onze organisatie is stoer, informeel, no nonsense en flexibel. Onze mensen zijn betrokken, uniek, eigenzinnig en scherp. In de toekomst willen wij het Europese (fintech) platform zijn voor ondernemers.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.