Top 10:
Tijd en kosten besparing (op jouw administratie 2023)

Met deze tips bespaar je tijd op jouw administratie, en daarom zeggen we ook. Minder administratie, meer ondernemen. 

7,95 p/m

Tip 1 Bank-info versturen naar de boekhouding

Tip 2

Snel inlezen en foutloos betalen van inkoopfacturen

Tip 3

Makkelijk salaris & factuurbatches betalen

Tip 4

Cash managen over rekeningen & direct financiering afsluiten (Koppel ook je Rabo spaarrekening)

Tip 5

Altijd op tijd betalen (signalen instellen voor open facturen, klaarstaande batches)

Tip 6

Je BTW terug krijgen door losse bonnetjes direct naar je boekhouder te sturen (voor jou en je medewerkers)

Tip 7

Minimaliseer je software kosten (oa voor boekhouden, scan & herken)

Tip 8

“Heb je opdrachtgevers, of afnemers die elke maand terugkomen? Maak voor jezelf hier een task voor aan. Bij elke nieuwe opdracht beoordeel je of dit een klant is die terug komt of eenmalig is. Bij een terugkerende klant zet je hem op je to do list op het moment dat jij jouw facturen verstuurd. Bijvoorbeeld de 1e van de maand.”

Tip 9

“Een actueel financieel overzicht geeft rust, en focus op je onderneming. Het geeft je de mogelijkheid om sneller in te springen op de actualiteit. Het kan zijn dat je ontzettend groeit maar een tijdelijk cashflow probleem hebt. Zonder veel gedoe een financiering afsluiten is dan fijn. Met factuur financiering van Rabobank kan je eenvoudig jouw uitstaande facturen financieren tegen slechts 1,2% rente zonder afsluit provisie.”

Tip 10

Maak je een post op Linkedin, facebook, of Instagram. Met daarin “Ik start met Bizcuit, om tijd te besparen op mijn administratie” en tag je Bizcuit in jouw post. Dan ontvang je de eerste maand gratis.

Start vandaag nog

Frequently Asked Questions

Je account uitbreiden kan eenvoudig via het App Center van Bizcuit. 

Ja! Kijk voor alle mogelijke koppelingen hier.

Bizcuit is wettelijk verplicht vast te stellen, dat de toegang die wordt verleend tot de bankrekening(-en), wordt verleend aan iemand die daartoe ook bevoegd is en dat de Bizcuit account-houder ook daadwerkelijk die bevoegde persoon is. Bizcuit doet dit door middel van identificatie tool iDIN. Voor meer informatie ga naar idin.nl

Ja! Bizcuit biedt een multibanking overzicht aan. Kijk voor alle mogelijke koppelingen hier.

je ontvangt de verificatiecode in een email van postmaster@app.bizcuit.nl. Kun je je verificatiecode niet vinden? Check dan ook je spam folder!

Met een ‘standaard bankrekening’ bedoelen wij een bankrekening die via de zogenaamde PSD2 koppeling gerealiseerd wordt. Wil jij een premium bankrekening koppelen, dan worden hier extra kosten voor in rekening gebracht.