KOPPELING

Twinfield koppelingen

Twinfield is krachtige accounting software die zowel ondernemingen als accountants helpt bij het beheren van hun financiën. Bizcuit verrijkt Twinfield onder andere met Twinfield koppelingen om de bankomgeving en de boekhouding met elkaar te verbinden. Zo verbetert Bizcuit de samenwerking tussen ondernemer en accountant. Bizcuit biedt de Twinfield gebruiker daarbij een ondernemersomgeving om makkelijk te betalen, facturen eenvoudig te verwerken, bankinformatie eenvoudig te versturen met een ruime keuze aan verschillende bankkoppelingen. 


Niet alle Twinfield koppelingen zijn gelijk

koppelen met twinfield -bankkoppeling, facturen verwerken,

Bizcuit is een door Twinfield gecertificeerde koppeling. Het is een veelgebruikte koppeling om de bankomgeving te integreren met je boekhouding. Bij een handmatige upload is er geen directe koppeling met de bank, en worden betaalbestanden handmatige gedownload uit de internetbankieren omgeving om vervolgens geüpload te worden in Twinfield. Dit is vaak een omslachtig en bovendien tijdrovend proces waar een fout al snel op de loer ligt.

De directe Twinfield koppelingen van Bizcuit zorgen voor een geautomatiseerde overdracht van gegevens en maken het tevens mogelijk dat er betalingen kunnen worden uitgevoerd, bijvoorbeeld van betaalbatches vanuit je boekhouding. Deze mogelijkheid van het uitwisselen van betaalbatches maakt de Twinfield koppeling van Bizcuit uniek.

Naast de Twinfield bankkoppelingen die Bizcuit biedt, waarbij het mogelijk is om de data van banktransacties in te lezen in de boekhouding is er nog veel meer mogelijk…

Onze klanten altijd een bijgewerkte administratie en is hun financiële situatie veel inzichtelijker

Jan Peter HLB Blömer

Jan Peter Kok

HLB Blömer

Koppeling met alle Nederlandse banken

Wist je dat Bizcuit koppelt met alle Nederlandse banken? Dat betekent dat je nooit meer een MT940 of CAMT bestand hoeft te uploaden om je bank bij te werken! Met behulp van de Bizcuit app kun je elk gewenste bankrekening koppelen met je Twinfield administratie. Je kunt met de Bizcuit app automatisch banktransacties afleveren in je boekhoudpakket. 

Ook bekijk je jouw actuele openstaande posten vanuit de Bizcuit app en betaal je deze facturen direct vanaf je gekoppelde bankrekening. 

Doordat Bizcuit gebruik maakt van een PSD2 koppeling, is je banksaldo altijd actueel. Je weet dus precies hoe je er financieel voor staat.

Welke banken koppelen met Twinfield?

Bankkoppelingen voor je Twinfield boekhouding zijn beschikbaar voor de volgende banken: Rabobank, ABN Amro, ING, SNS Bank, RegioBank, ASN Bank, KNAB, Bunq en Triodos. Afhankelijk van de gekozen bank zijn er daarnaast ook nog premium bankkoppelingen beschikbaar die uitgebreidere functie bieden zoals het koppelen van G-rekeningen en zelfs spaarrekeningen. 

Twinfield koppeling met je facturen

twinfield factuurverwerking met lyanthe basecone

Onze Bizcuit app biedt niet alleen de ondernemer veel meerwaarde. In de samenwerking tussen accountant en ondernemer zijn goed gestroomlijnde werkprocessen belangrijk. Bizcuit digitaliseert de administratieve processen tussen accountant en ondernemer. 

Een veelgebruikte functie binnen Bizcuit is het scannen en herkennen van documenten. Dit maakt het mogelijk om facturen en bankafschriften te scannen en vervolgens te herkennen met behulp van onze software. Met de Bizcuit ondernemersapp kun je bonnetjes en facturen scannen en laten afleveren in bijvoorbeeld Basecone of Lyanthe

Deze software is speciaal ontworpen voor accountants en zorgt ervoor dat facturen en bankafschriften snel en efficiënt verwerkt kunnen worden, waardoor accountants tijd besparen en fouten kunnen voorkomen. Bizcuit richt zich met haar scan & herken functie op de workflow van de ondernemer en biedt de mogelijkheid om ingescande bonnen direct te betalen in Twinfield. Door de koppeling met onder andere Basecone en Lyanthe wordt automatisch een boeking gemaakt in Twinfield.

Expert Icon

EXPERT TIP

Declaraties kunnen direct uitbetaald worden aan een medewerker door een betaalopdracht aan te maken op basis van een declaratiebonnetje. Wanneer de medewerker de naam en het IBAN nummer in de betaalomschrijving plaatst wordt deze herkend en kan de declaratie verwerkt worden in de Twinfield boekhouding.

De voordelen van betalen vanuit je boekhouding

Bizcuit biedt de mogelijkheid om vanuit de boekhouding te betalen. Heeft jouw accountant een batchbetaling heeft klaargezet krijg je direct een melding in onze ondernemersapp en kun je de betaling inzien en goedkeuren. Dit kan natuurlijk heel eenvoudig op je telefoon maar ook vanaf je computer. 

Bovendien verschijnen de openstaande posten uit Twinfield overzichtelijk in je Bizcuit app. Deze kun je met een paar klikken direct uit de app betalen.

De inkoopfacturen worden automatisch ingelezen en kunnen direct in de app betaald worden van een van de gekoppelde bankrekening(en). 

Doordat alle factuurgegevens al zijn herkend, hoef je je geen zorgen te maken dat er fouten ontstaan. Immers betaalbedrag, factuurnummers, betalingskenmerken en tegenrekeningen zijn door onze app herkend. Met Bizcuit kun je snel en efficiënt betalingen verrichten zonder steeds heen en weer te moeten schakelen tussen je bank- en je Twinfield boekhoudomgeving. Alle facturen kunnen verwerkt en betaald worden in onze app. Dat is pas snel en efficiënt betalen. Betalingen kun je natuurlijk ook goed volgen, waardoor een helder overzicht van alle uitgaven ontstaat. Dit bevordert niet alleen de efficiency, maar ook de transparantie en controle over je financiën. 

twinfield bankkoppeling en betalen

Gerelateerd

Vragen over Twinfield koppelingen

Vragen en antwoorden over Twinfield koppelingen en specifiek bankkoppelingen

Twinfield is krachtige accounting software die ondernemingen en accountants helpt bij het beheren van hun financiën. Het biedt een compleet pakket aan functionaliteiten, waaronder boekhouding, facturatie, salarisverwerking en bankkoppelingen.

Twinfield biedt verschillende gecertificeerde koppelingen aan, waaronder bankkoppelingen, factuurverwerkingskoppelingen en salariskoppelingen. Bizcuit is door Twinfield gecertifieerd als koppel partner voor hun boekhoudpakket.

Met de Bizcuit bankkoppeling maak je geautomatiseerde overdracht van transactiegegevens en betalingen mogelijk. Een voordeel van Bizcuit ten opzichte van andere bankkoppelingen is dat je ook batch betaalbestanden direct kunt autoriseren. Geen gedoe meer met downloaden en uploaden van files, maar een gestroomlijnd betaalproces wat resulteert in een bijgewerkte administratie en in een actueel inzicht in je financiële situatie. 

Twinfield kan gekoppeld worden met Rabobank, ABN Amro, ING, SNS Bank, RegioBank, ASN Bank, KNAB, Bunq en Triodos. Dit geldt zowel voor informatie van de betaalrekening als ook voor het uitvoeren van enkelvoudige en batchbetalingen. 

Afhankelijk van de gekozen bank zijn er daarnaast ook nog premium bankkoppelingen beschikbaar die uitgebreidere functies bieden zoals ondersteuning van G-rekening of spaarrekening.

Met factuurverwerking in Bizcuit kun je bonnetjes en facturen scannen en laten afleveren in Basecone of Lyanthe. Dit maakt het mogelijk om bonnetjes en facturen makkelijk te boeken en kostenefficiënt te verwerken.

Wanneer je gebruik maakt van van Mollie, kun je met behulp van Bizcuit de transacties, settlements en kosten automatisch doorsturen naar je Twinfield boekhouding.

Bankkoppeling

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Banktransacties afleveren in Twinfield
  • Openstaande posten bekijken en betalen
  • Twinfield batchbestanden betalen via de Bizcuit app
  • Bonnen en facturen afleveren in Twinfield
  • Openstaande verkoopfacturen binnen 1 minuut gefinancierd