KOPPELING

Uniconta

Als financial professional begrijp je maar al te goed hoe belangrijk het is om volledig in control te zijn van je financiële processen. Het gebruik van de financiële module van Uniconta biedt je al de nodige financiële informatie, maar wat als je deze data kunt combineren met je banktransactiedata? Goed nieuws! Bizcuit biedt Uniconta klanten de mogelijkheid op je account te koppelen me je bankrekeningen zodat je jouw transactiedata automatisch kunt inlezen in je administratie. Ook verwerk je met Bizcuit eenvoudig facturen, zodat je ze kan inboeken…en ook direct vanuit de app kunt betalen! 

Financieel in control met Bizcuit

Bizcuit biedt een overzichtelijk dashboard waar je alle financiële gegevens van je onderneming kunt inzien. Door de koppeling tussen Bizcuit, je bankrekeningen en Uniconta worden alle financiële gegevens automatisch geüpdatet. Hierdoor hoef je niet langer tussen verschillende systemen te schakelen om inzicht te krijgen in je actuele financiële situatie. Je hebt alle gegevens op één plek en dat bespaart je kostbare tijd en moeite.

Bizcuit is er voor ondernemers en financieel professionals. We willen het financiële beheer van je organisatie makkelijker maken. Bizcuit geeft je daarom niet alleen een handig financieel overzicht over al je bankrekeningen, ook openstaande posten,  worden opgehaald. Verwerk je ook de salarissen? Kijk dan eens hoe je veel tijd bespaart met het koppelen van je salarispakket aan Bizcuit! Wanneer je banktransactiedata wil koppelen met je financieel pakket doe je dit ook eenvoudig door je Uniconta account te koppelen met onze app.

 

visma eaccoutning - multi banking overzicht

Uniconta koppelingen met je bank

Een van de handige features van Bizcuit voor Uniconta gebruikers is de actuele bankkoppeling. Door deze koppelingen worden al je banktransacties, van alle gekoppelde banken, automatisch ingelezen in Uniconta. Door dit proces te stroomlijnen bespaar je veel tijd en voorkom je bovendien fouten die ontstaan bij het handmatig invoeren van banktransacties. Met Bizcuit ben je verzekerd van een up-to-date en accuraat beeld van je financiële situatie!  

De bankkoppelingen voor Uniconta die Bizcuit gebruikt zijn erg divers. Bizcuit koppelt zowel commerciële- PSD2 en premium koppelingen van alle Nederlandse banken. Het standaard abonnement bevat 3 bankkoppelingen. Heb je meer bankrekeningen te koppelen? Geen probleem! Je voegt eenvoudig meerdere bankrekeningen toe voor slechts €1,00 per maand per bankrekening. 

Snel verwerken van facturen

Het verwerken van inkomende facturen kan een tijdrovende en frustrerende klus zijn. Gelukkig biedt Bizcuit hier een oplossing voor. Met Bizcuit kun je namelijk inkomende facturen gemakkelijk en snel verwerken. Facturen stuur je direct naar Bizcuit. Facturen stuur je naar de Bizcuit mailbox, via een import of  door ze te scannen met onze app. Alle factuurgegevens worden snel en automatisch ingelezen en gekoppeld aan de juiste crediteur. Hierdoor hoef je niet langer handmatig factuurgegevens in te voeren en minimaliseer je de kans op fouten. Verwerken van facturen op één plek! 

Bizcuit herkent en verwerkt facturen razendsnel (< 4 sec). En met een herkenningsgraad van meer dan 95% doen we dat ook nog eens heel accuraat! Bizcuit biedt je de mogelijkheid om herkende facturen eerst checken op juistheid voordat ze  ingeboekt worden in je Uniconta administratie.

  In het Bizcuit abonnement kun je 50 documenten per maand gratis herkennen. n je Bizcuit administratie betaal je niets. De bonnetjes en facturen die je ontvangt en goedkeurt in de Bizcuit app worden automatisch (in PDF + UBL) afgeleverd in Uniconta.

  visma factuurverwerking en betalen - eaccounting

  De voordelen van betalen vanuit je admnistratie

  eaccounting visma - scan en pay - bizcuit

  Met Bizcuit kun je facturen niet alleen gemakkelijk verwerken, maar ook nog eens direct betalen vanuit je applicatie. Door de koppeling tussen Bizcuit en je bank kun je veilig en snel betalingen verrichten, zonder dat je de applicatie hoeft te verlaten. En dat is een echte time saver! Je bent hierdoor verzekerd van een snelle en efficiënte afhandeling van je betalingen.

  Gebruik je  de Bizcuit app dan synchroniseer je eenvoudig nog niet betaalde inkoopfacturen vanuit je Uniconta adminstratie in onze app. Je kunt de openstaande facturen daarna eenvoudig betalen via een van je gekoppelde rekeningen. Hierdoor verricht op een hele snelle en efficiënte manier betalingen zonder steeds heen en weer te switchen tussen je bank- en je boekhouding. Dus niet meer apart inloggen in je online bankomgeving, en de factuurnummers en betalingskenmerken van het bonnetje of factuur handmatig overtypen, maar gewoon de herkende factuur verifiëren en betalen in de app! Dat gaat je heel veel tijd schelen!

  Veelgestelde vragen over de Uniconta koppeling

  Hieronder vind je veelgestelde vragen over de Uniconta bankkoppeling van Bizcuit

  De bankkoppeling met Uniconta via Bizcuit maakt het mogelijk om banktransacties automatisch in te lezen in de boekhouding van Uniconta. Dit betekent dat je niet langer handmatig transacties hoeft in te voeren en zo veel tijd kunt besparen op je boekhouding. Ook worden bonnen en facturen automatisch herkend en aan de juiste rekening gekoppeld.

  De bankkoppeling met Uniconta via Bizcuit biedt veel voordelen. Zo kun je veel tijd besparen op je boekhouding en heb je altijd en overal inzicht in de financiële situatie van je bedrijf. Daarnaast worden bonnen en facturen automatisch herkend en aan de juiste rekening gekoppeld, wat ook veel tijd bespaart.

  Ja, de bankkoppeling met Uniconta via Bizcuit is veilig. Bizcuit maakt gebruik van de nieuwste beveiligingstechnologieën om ervoor te zorgen dat je gegevens veilig zijn en niet kunnen worden ingezien door derden.

  De bankkoppeling met Uniconta via Bizcuit ondersteunt alle banken die gebruik maken van het MT940-formaat voor het exporteren van banktransacties.

  Om de bankkoppeling met Uniconta via Bizcuit te activeren, moet je een Bizcuit-account aanmaken en deze koppelen aan je bankrekening(en). Vervolgens kun je de koppeling activeren in Uniconta door de stappen te volgen die worden beschreven in de handleiding.

  Koppelingen met banken

  Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Banktransacties automatisch in Uniconta inlezen
  • Banksaldo en -transacties van al je bankrekeningen inzien in 1 app
  • Bonnen en facturen scannen, herkennen, betalen en afleveren in je boekhouding