Unit4 Financials

Unit4 Financials is het best-of-breed systeem als het gaat om financiele oplossingen voor complexere organisaties. De vele mogelijkheden van Unit4 Financials bieden meerwaarde in het verlichten van administratieve lasten en in het voeren van financieel management. Het biedt oplossingen voor de financiele boekhouding, inkoopmanagement, factureringsbeheer en vermogensbeheer.

Koppel je Unit4 Financials boekhouding aan Bizcuit om banktransacties automatisch te ontvangen in Unit4 Financials. Geen gedoe meer met internetbankieren, bestanden downloaden en importeren. Dat scheelt tijd!

Optimalisering van administratieve processen. 

Unit4 Financials is een uitstekend systeem voor complexere organisaties die op zoek zijn naar financiele oplossingen. Het is een best-of-breed systeem met vele mogelijkheden die de administratieve lasten verlichten en het financieel management verbeteren. Of het nu gaat om de financiele boekhouding, inkoopmanagement, factureringsbeheer of vermogensbeheer, Unit4 Financials biedt voor elk aspect een geschikte oplossing.

Voor het MKB is Unit4 Financials een ideale oplossing, omdat het hen de mogelijkheid biedt om de financiën op een efficiënte en gemakkelijke manier te beheren. Door de vele mogelijkheden wordt de administratieve last sterk verminderd en is er meer tijd beschikbaar voor andere taken.

Een manier om nog meer tijd te besparen is door Unit4 Financials te koppelen aan Bizcuit. Dit stelt de gebruiker in staat om banktransacties automatisch te ontvangen in Unit4 Financials. Hierdoor is het niet meer nodig om gedoe te hebben met internetbankieren, bestanden downloaden en importeren. Dat scheelt tijd en moeite en zorgt voor een nog efficiëntere manier van werken.

Met Bizcuit wordt het factureringsbeheer ook vereenvoudigd. Het systeem zorgt ervoor dat facturen automatisch worden verwerkt en dat de gebruiker een compleet overzicht heeft van de inkomsten en uitgaven. Hierdoor wordt het beheer van de facturen gemakkelijker en efficiënter.

In het kort biedt Unit4 Financials het MKB een complete oplossing voor financiele boekhouding en management. Door te koppelen aan Bizcuit wordt de tijdbesparing nog groter en wordt het factureringsbeheer vergemakkelijkt. Het is een efficiënte en gemakkelijke manier om de financiën te beheren en om de administratieve last te verminderen. Unit4 Financials en Bizcuit samen zorgen voor een efficiënte en gemakkelijke manier van werken.

Deze koppeling wordt mogelijk gemaakt door Diesis Bank Statements.

Basecone koppeling

Factureren verwerken en versturen met de Bascone koppeling.

Lees hier de handleiding

Bankkoppelingen voor Unit4

Wat kun je met deze koppeling doen?