KOPPELING

Visma eAccounting

Boekhouden met Visma eAccounting koppeling

Bij Bizcuit zijn we van mening dat een boekhoudpakket je moet helpen bij het ondernemen. Je wilt wilt graag met actuele cijfers werken en op basis daarvan je bedrijf verder laten groeien. Je Visma eAccounting boekhouding legt vast wat er in het verleden heeft plaatsgevonden. Interessant maar als ondernemer wil je graag weten hoe je bedrijf er vandaag voor staat financieel. 

Veel ondernemers stellen administratieve taken uit omdat het ze veel tijd kost, of simpelweg omdat ze niet gepassioneerd zijn over het doen van de administratie. Stel jij deze zaken ook elke keer uit? Bizcuit kan je veel werk uit handen nemen en je enorm veel tijd besparen!

Met de Visma bankkoppeling van Bizcuit krijg je meer financieel inzicht. In één oogopslag heb je bijvoorbeeld je actuele saldo over meerdere bankrekeningen inzichtelijk en je kunt eenvoudig zien welke openstaande posten je hebt.

visma eaccoutning - multi banking overzicht

Visma eaccounting bankkoppeling

Er bestaan diverse soorten Visma bankkoppelingen, elk met hun eigen set voor- en nadelen. Maar waarom zou je juist kiezen voor de Bizcuit App?

Bizcuit koppelt niet alleen alle Nederlandse banken, maar biedt ook geavanceerde bankkoppelingen voor Visma eAccounting: zowel PSD2-, commerciële- en premium koppelingen (zoals bijvoorbeeld Rabobank RDC en ING InsideBusiness)  bieden. Met je Bizcuit abonnement ontvang je standaard al 3 bankkoppelingen. En als je meer bankrekeningen wilt koppelen, is dat eenvoudig te regelen tegen een schappelijk tarief van slechts €1,00 per maand per extra bankrekening.

Door je Visma account te koppelen aan je bank, kun je moeiteloos je banktransacties laten bezorgen bij je accountant of boekhouder, die ze vervolgens voor je verwerkt in je Visma eAccounting boekhouding. Daarnaast biedt de Bizcuit app de mogelijkheid om je openstaande posten vanuit Visma te bekijken en direct te betalen vanaf je gekoppelde bankrekening. Een efficiënte en geïntegreerde oplossing voor moeiteloos financieel beheer.

Snel en accuraat facturen verwerken

Zou het niet veel handiger zijn wanneer je jouw bonnetjes en inkoopfacturen verwerkt op één plek? En is het echt zo handig om elke keer weer heen en weer te schakelen tussen je boekhoudpakket en bankomgeving om het juiste betalingskenmerk van de factuur correct in te voeren? Bij handmatige invoer liggen fouten elke keer weer op de loer. Bij Bizcuit denken wij dat dat handiger kan. Nooit meer bonnetjes of facturen kwijtraken. Je factuurverwerking automatiseren, zodat elke factuur herkend wordt en direct naar je boekhouding kan worden gestuurd. Met de Visma eAccounting koppeling van Bizcuit is dit allemaal heel makkelijk ingeregeld. Of je nu bonnetjes inscant, facturen importeert of upload, Bizcuit herkent en verwerkt ze snel en accuraat!  Na een korte check, geef je goedkeuring en dan kun je het bonnetje of de factuur afleveren in je Visma boekhouding.

 

Scannen en boeken in Visma eAccounting

  • scannen van je bonnetjes via je mobiel
  • facturen versturen naar je Bizcuit account
  • snelle verwerking en herkenning (< 4 sec)
  • direct versturen naar je Visma administratie
  • hoge herkenningsgraad van facturen (95%)

Iedere maand zijn de 50 documenten die je inleest kosteloos inbegrepen in het standaard Bizcuit abonnement. De bonnetjes en facturen die je ontvangt en goedkeurt in de Bizcuit app worden automatisch (in PDF + UBL) afgeleverd in je Visma administratie.

visma factuurverwerking en betalen - eaccounting
eaccounting visma - scan en pay - bizcuit

De voordelen van betalen vanuit je administratie

Factuurverwerking houdt bij de Visma eAccounting bankkoppeling van Bizcuit niet op bij het inboeken van je inkoopfactuur. Je wilt de factuur ook nog betalen. Bizcuit biedt de mogelijkheid om vanuit de boekhouding te betalen. Gebruik je de Bizcuit app dan synchroniseer je eenvoudig nog niet betaalde inkoopfacturen vanuit je Visma administratie in de Bizcuit App….en betalen van de factuur doe je met één druk op de knop! Je kunt inkoopfacturen vanuit eAccounting ophalen, uploaden of inscannen in onze app. Hierdoor verricht je snel en efficiënt betalingen zonder steeds heen en weer te schakelen tussen je bank- en je boekhouding. Je hoeft niet meer apart in je bankomgeving in te loggen en de betaling en betalingskenmerken van het bonnetje of factuur handmatig over te typen. Dat scheelt je veel tijd en voorkomt onnodige fouten. Alle betalingen worden netjes automatisch verwerkt in Visma eAccounting. Zonder moeite ga je elke maand veel tijd besparen! Tel uit je winst! Je betalingen zijn goed te volgen en je behoudt altijd een helder overzicht van alle uitgaven. Je houdt zo controle over je financiën, zonder de zorg van je administratie. Minder administratie, meer ondernemen!

Bankkoppeling voor Visma eAccounting
boekhoudkoppeling met rabobank uitgelicht - 250x250
ING koppeling boekhoudpakket 250x250
ABN Zakelijk koppeling 250x250
bunq koppeling boekhoudpakket 250x250
Rabo Direct Connect koppeling uitgelicht 250x250
ASN Bank koppeling 250x250
Regiobank Zakelijk koppeling 250x250
SNS Zakelijk - uitgelicht - 250x250
Triodos boekhoudkoppeling 250-x250

Veelgestelde vragen over de Visma bankkoppelingen

Veelgestelde vragen over de Visma eAccounting bankkoppelingen van Bizcuit

Bizcuit is een ondernemersapp die je helpt bij het doen van administratieve taken, zodat je meer tijd hebt om te ondernemen. Met de Visma bankkoppeling van Bizcuit krijg je meer financieel inzicht en kun je gemakkelijk je banktransacties afleveren voor verwerking in je Visma eAccounting boekhouding.

Door je Visma account en je bankrekening(en) te koppelen aan Bizcuit, kun je automatisch je banktransacties inzien en laten afleveren voor verwerking door je boekhouder of accountant in je eAccounting boekhouding. Daarnaast kun je in de Bizcuit app realtime je openstaande posten vanuit Visma bekijken en direct betalen vanaf je gekoppelde bankrekening(en). Je kunt ook bonnetjes en facturen inscannen via je mobiel, waarna Bizcuit deze snel en accuraat herkent en verwerkt in je Visma administratie.

Bizcuit biedt zowel PSD2- als commerciële- en premium koppelingen voor Visma eAccounting. Je ontvangt standaard 3 bankkoppelingen in je Bizcuit abonnement. Als je meer bankrekeningen wilt koppelen, kun je die eenvoudig toevoegen tegen €1,00 per maand per bankrekening.

De eerste 50 documenten die je inleest in je Bizcuit administratie zijn standaard inbegrepen in je Bizcuit abonnement. Daarna betaal je een vast bedrag per document, afhankelijk van je abonnement.

De factuurverwerking van Bizcuit is zeer snel en accuraat, met een hoge herkenningsgraad van facturen van meer dan 95%. Na een korte check, kun je het bonnetje of de factuur automatisch afleveren in je Visma boekhouding (en eventueel direct in de app betalen).

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Al je bankrekeningen inzien in 1 app
  • Bonnen en facturen afleveren in Visma eAccounting
  • Openstaande posten bekijken en betalen