ONDERNEMER

Vreemde Valuta Betalingen

Internationale handel biedt geweldige kansen, maar brengt ook uitdagingen met zich mee. Eén daarvan is het omgaan met vreemde valuta rekeningen. Gelukkig is het met Bizcuit ook mogelijk om je vreemde valuta rekeningen te koppelen en overboekingen te initiëren.

Betalen zonder gedoe

Facturen betalen zonder gedoe? Met Bizcuit is dat verleden tijd! Vergeet het handmatig invoeren van betalingsgegevens. Bizcuit is jouw platform om internationale handel te stroomlijnen. Of je nu een factuur wilt voldoen aan een leverancier in Nederland of in het buitenland, alles kan eenvoudig worden geïnitieerd via jouw Bizcuit interface. Maar hoe werkt het als je geld wilt overschrijven van een non-euro rekening naar een rekening van een leverancier in dezelfde non-euro valuta rekening? 

Grensoverschrijdende betalingen

Met Bizcuit beheer je grensoverschrijdende financiën met gemak. Zo koppel je met hetzelfde gemak als je elke andere rekening koppelt je non-euro valuta rekeningen met ons platform. Bij Bizcuit ondersteunen we non-euro rekeningen van ING, Rabobank en ABN Amro. Vanaf nu bespaar veel tijd en moeite door intuïtief al je betalingen foutloos en gestroomlijnd te processen via het Bizcuit platform. Je hoeft niet te schakelen tussen verschillende interfaces en alles rondom buitenlandse betalingen wordt simpel.

Betaalgegevens niet handmatig invoeren

Facturen betalen aan een buitenlandse rekening kan lastig zijn. Eén klein typfoutje kan al voor grote problemen zorgen. En als je dan een fout hebt gemaakt bij een internationale betaling, kan het lastig en tijdrovend zijn om die te corrigeren. Met Bizcuit hoef je nooit meer handmatig betalingsgegevens in te voeren. We herkennen de factuur en kunnen de betaling verwerken zonder dat je iets hoeft te typen. Snel, veilig en betrouwbaar.

Vreemde valuta batchbetalingen

Stel je voor: je hebt meerdere internationale leveranciers die je vanaf je vreemde valuta rekening wilt betalen. Met Bizcuit is ook het verwerken van batchbetalingen voor deze niet-euro bankrekeningen een fluitje van een cent. De werkwijze is precies hetzelfde als bij je vertrouwde euro-batchbetalingen. Zo bespaar je tijd en voorkom je fouten! Let op: Op dit moment ondersteunen we deze specifieke feature alleen voor non-euro rekeninghouders van de Rabobank.

Non-Euro payments voor de volgende banken

boekhoudkoppeling met rabobank uitgelicht - 250x250
ING koppeling boekhoudpakket 250x250
ABN Zakelijk koppeling 250x250

Scannen en herkennen van bonnetjes en facturen
voor €0,15 per document