KOPPELING

VvEtotaal

VvEtotaal is sinds 2007 de oplossing voor VvE beheerders en helpt hen met de dagelijkse werkzaamheden. Een praktische, gebruiksvriendelijke en eenvoudige oplossing voor algemene, financiële en technische taken. Denk aan documentopslag, dossierbeheer, sleutelbeheer, crediteurenadministratie, financiële overzichten, onderhoudsmeldingen en nog veel meer. Alles in één overzichtelijk platform.

VvE beheerders kunnen nu vanuit VvEtotaal  via Bizcuit met hun bank koppelen om automatisch banktransacties op te halen. De VvEtotaal gebruiker heeft zo onder andere direct inzicht in betaalde facturen en openstaande posten voor een volledig en up-to-date financieel overzicht. Dit zorgt voor optimaal en efficiënt financieel VvE beheer.

Geschikt voor vastgoedbeheerders?

Met de bankkoppeling van Bizcuit binnen VvEtotaal is het voor vastgoedbeheerders nog eenvoudiger geworden om hun VvE taken efficiënt en op een actuele manier uit te voeren. Door de bankkoppeling hebben vastgoedbeheerders direct inzicht in hun banktransacties en kunnen zij zonder enige vertraging facturen betalen en openstaande posten verwerken. Dit zorgt niet alleen voor tijdwinst, maar geeft de vastgoedbeheerders ook een compleet en up-to-date financieel overzicht van hun VvE taken.

VvEtotaal is al jaren een bewezen en veelgebruikte oplossing voor vastgoedbeheerders. Het platform biedt hen de mogelijkheid om al hun taken, van documentopslag tot financiële overzichten, in één overzichtelijk platform bij te houden. Met de bankkoppeling van Bizcuit krijgen vastgoedbeheerders nu ook direct toegang tot hun banktransacties en kunnen zij hun taken op een efficiëntere manier uitvoeren.

Up-to-date systeem

VvEtotaal en Bizcuit samen bieden vastgoedbeheerders een compleet en up-to-date systeem voor het beheren van hun VvE taken. Het resultaat is een efficiënte en doeltreffende aanpak voor het dagelijks beheer van vastgoed.

Interesse neem contact op met VvEtotaal. Of klik op Start Nu rechts bovenin. 

FAQ voor VvEtotaal en de bankkoppeling met Bizcuit:

Wat is VvEtotaal?


VvEtotaal is een oplossing voor VvE beheerders die helpt bij de dagelijkse werkzaamheden zoals documentopslag, dossierbeheer, sleutelbeheer, crediteurenadministratie, financiële overzichten, onderhoudsmeldingen en meer. Het biedt een overzichtelijk platform voor alle VvE taken.

Wat is de bankkoppeling met Bizcuit binnen VvEtotaal?


Met de bankkoppeling van Bizcuit binnen VvEtotaal kunnen VvE beheerders automatisch banktransacties ophalen en hebben ze direct inzicht in betaalde facturen en openstaande posten voor een volledig en up-to-date financieel overzicht.

Is VvEtotaal ook geschikt voor vastgoedbeheerders?


Ja, VvEtotaal is geschikt voor vastgoedbeheerders en met de bankkoppeling van Bizcuit binnen VvEtotaal is het nog eenvoudiger geworden om VvE taken efficiënt en op een actuele manier uit te voeren.

Wat zijn de voordelen van de bankkoppeling met Bizcuit?


De bankkoppeling met Bizcuit zorgt voor direct inzicht in banktransacties, wat zorgt voor tijdwinst en een compleet en up-to-date financieel overzicht van VvE taken. Facturen kunnen zonder vertraging worden betaald en openstaande posten kunnen snel worden verwerkt.

Is VvEtotaal een bewezen en veelgebruikte oplossing?


Ja, VvEtotaal is al jaren een bewezen en veelgebruikte oplossing voor VvE beheerders en biedt hen de mogelijkheid om al hun taken in één overzichtelijk platform bij te houden.

Hoe efficiënt is het systeem van VvEtotaal en Bizcuit?


Het systeem van VvEtotaal en Bizcuit biedt vastgoedbeheerders een compleet en up-to-date systeem voor het beheren van hun VvE taken, wat resulteert in een efficiënte en doeltreffende aanpak voor het dagelijks beheer van vastgoed.

Hoe kan ik contact opnemen met VvEtotaal?


Je kunt contact opnemen met VvEtotaal door het contactformulier op hun website in te vullen

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • VvEtotaal via Bizcuit met hun bank koppelen om automatisch banktransactie
  • Optimaal en efficiënt financieel VvE beheer