KOPPELING

Yuki bankkoppeling

Bizcuit maakt boekhouden makkelijk

Bij Bizcuit geloven we dat een boekhoudpakket je als ondernemer eigenlijk niet helpt bij het ondernemen. Je wilt wilt graag met up-to-date cijfers in werken en vanuit de actualiteit, met een Yuki bankkoppeling zorgen dat je bedrijf verder groeit. Vaak legt je boekhouding echter vast wat er in het verleden heeft plaatsgevonden. Interessant, maar naast dat het een tijdrovende klus is, wil je als ondernemer graag in het “nu” werken. 

Veel ondernemers stellen de boekhouding uit omdat het veel tijd kost, of omdat ze niet gepassioneerd zijn over het doen van de administratie. Stel jij deze werkzaamheden ook elke keer uit? Met Yuki en Bizcuit kun je veel werk automatiseren en dat scheelt je enorm veel tijd!

Bovendien krijg je meer inzicht in de actuele cijfers én heb je alles goed klaar je Belastingaangiftes. Bizcuit geeft je een inzicht in je actuele financiële situatie. Met de Yuki bankkoppeling van Bizcuit zie je in één opslag het actuele saldo van al je (zakelijke) bankrekeningen. 

Onze Yuki bankkoppeling
heeft meer!

Yuki bankkoppeling - overzicht van banken Bizcuit

Er bestaan verschillende soorten Yuki koppelingen met elk zijn eigen voor- en nadelen. Maar waarom zou je kiezen voor de Bizcuit App? 

De bankkoppelingen voor Yuki die Bizcuit gebruikt ondersteunt zowel PSD2- als commerciële- en premium koppelingen. Je krijgt standaard 3 bankkoppelingen in je abonnement. Heb je meer bankrekeningen? Dan kun je die eenvoudig toevoegen tegen €1,00 per maand per bankrekening. 

 

Wanneer je jouw Yuki account koppelt met je bankrekening lever je zowel banktransacties van de gekoppelde bankrekening, de bonnen en facturen automatisch af in de boekhouding. Ook kan je in de Bizcuit app je openstaande posten vanuit Yuki bekijken en direct betalen vanaf je gekoppelde bankrekening. 

onze boekhoudkosten zijn enorm verlaagd, we hebben geen aparte afdeling administratie meer nodig
Dennis Stokman Blauwe Monsters

Dennis Stokman

Blauwe Monsters

Hoe koppel ik mijn bank aan Yuki?

Om je transacties in Yuki te ontvangen is het belangrijk dat je Bizcuit koppelt met je Yuki administratie. Je koppelt je Yuki administratie gemakkelijk aan Bizcuit vanuit het Bizcuit App Center. Selecteer bij Apps de Yuki app. Bizcuit vraagt welke toestemmingen je aan de Yuki app wilt geven, en welke bankrekeningen en administraties je wilt delen. Je kunt je Yuki administratie koppelen met alle Nederlandse banken! 

Scannen en herkennen en boeken

In plaats van tijd te verspillen met het wisselen tussen apps en het kwijtraken van je bonnetjes en facturen, kun je met Bizcuit structuur geven aan je administratie. Met de Yuki bankkoppeling van Bizcuit is is het een fluitje van een cent. Of je bonnetjes en facturen importeert, upload of scant, Bizcuit herkent ze snel en accuraat!  Na een korte check, geef je goedkeuring om  de factuur naar je Yuki administratie te sturen om te verwerken.

Factuurverwerking met Yuki bankkoppeling
  • scannen van je bonnetjes via je mobiel
  • uploaden of mailen naar de Bizcuit app
  • snelle verwerking en herkenning (< 4 sec)
  • direct boeken in je administratie
  • hoge herkenningsgraad van documenten (95%)

Voor de eerste 50 documenten die je inleest in je Yuki administratie betaal je niets. De bonnetjes en facturen die je ontvangt en goedkeurt in de Bizcuit app worden automatisch (in PDF + UBL) afgeleverd in je Yuki administratie. 

 

Yuiki - Factuurverwerking en betalen - Bizcuit

De voordelen van betalen vanuit je boekhouding

Openstaande facturen betalen - bankkoppeling Yuki

Een van de grootste voordelen van de Yuki bankkoppeling van Bizcuit is de mogelijkheid om vanuit de boekhouding te betalen. Wanneer je de Bizcuit app gebruikt synchroniseer je eenvoudig nog niet betaalde inkoopfacturen vanuit je Yuki administratie in de Bizcuit App….en betalen van de factuur doe je met één druk op de knop! Je kunt inkoopfacturen vanuit Yuki ophalen, uploaden of inscannen in onze app. Hierdoor verricht je snel en efficiënt betalingen zonder steeds heen en weer te ‘pingelen’ tussen je bank- en je boekhouding. Je hoeft niet meer apart in je bankomgeving in te loggen en de betaling en betalingskenmerken van het bonnetje of factuur handmatig over te typen. Dat scheelt je veel tijd en voorkomt onnodige fouten.  Alle betalingen worden netjes automatisch verwerkt in Yuki. Hoe makkelijk is dat? Je betalingen zijn goed te volgen en je behoudt altijd een helder overzicht van alle uitgaven. Als ondernemer heb je zo controle over je financiën, zonder de zorg van je administratie.

Hier vindt je de veelgestelde vragen over de Yuki bankkoppeling van Bizcuit.

Bizcuit is een app waarmee ondernemers hun boekhouding kunnen automatiseren. Zo kun je bonnetjes en facturen scannen en herkennen, betalingen verrichten vanuit de app. Bizcuit geeft ook een actuueel inzicht krijgen in je financiële huishouding.

De Yuki bankkoppeling van Bizcuit is een koppeling tussen de Bizcuit app en Yuki, een online boekhoudplatform. Door je Yuki account te koppelen met je bankrekening kun je banktransacties, bonnen en facturen automatisch afleveren in de boekhouding en openstaande facturen betalen.

De Yuki bankkoppeling van Bizcuit ondersteunt zowel PSD2- als commerciële- en premium koppelingen.

Je kunt je Yuki administratie koppelen met Bizcuit vanuit het Bizcuit App Center. Je selecteert daarbij de Yuki app en geeft aan welke toestemmingen je wilt geven en welke bankrekeningen en administraties je wilt delen.Vervolgens worden de banktransacties, bonnen en facturen automatisch afgeleverd in je Yuki administratie en kun je openstaande facturen betalen vanuit je boekhouding.

Door de koppeling tussen Bizcuit en Yuki kun je veel werk automatiseren en tijd besparen. Je krijgt meer inzicht in je actuele financiële situatie en kunt openstaande facturen betalen vanuit je boekhouding. Daarnaast ondersteunt de Yuki bankkoppeling van Bizcuit zowel PSD2- als commerciële- en premium koppelingen en kun je eenvoudig extra bankrekeningen toevoegen.

Bankkoppeling

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Openstaande posten inzien
  • Bijbehorende factuur bekijken
  • Openstaande posten betalen