KOPPELING

Hix

De Vraagposten APP is een innovatieve toepassing die Bizcuit-gebruikers in staat stelt om hun HIX-account te koppelen aan hun Bizcuit-account. Deze naadloze integratie biedt ondernemers en accountants een krachtige tool om openstaande vragen met betrekking tot boekhoudkundige informatie snel en efficiënt te beheren. Laten we eens dieper ingaan op deze waardevolle toevoeging aan de Bizcuit-ervaring.

Vragen van je accountant direct beantwoord

Met de Vraagposten inbedde app wordt de Vraagposten-service van HIX rechtstreeks geïntegreerd in de Bizcuit-app voor Bizcuit-gebruikers. Deze service stelt accountants in staat om vragen te stellen en informatie op te vragen over boekhoudkundige gegevens, zoals facturen en bonnen, van ondernemers. Wat deze app echt bijzonder maakt, is dat ondernemers deze vragen direct kunnen beantwoorden, allemaal binnen dezelfde vertrouwde Bizcuit-omgeving.

Praktische Toepassingen

Laten we eens kijken naar enkele veelvoorkomende vragen die met de Vraagposten APP kunnen worden aangepakt.x

Zakelijke of
privé-uitgave?

Dit is een typische vraag die accountants aan ondernemers stellen. Met de Vraagposten APP kunnen accountants deze vraag rechtstreeks aan de ondernemer stellen, en de ondernemer kan onmiddellijk reageren en de juiste classificatie opgeven.

Kun je het bonnetje
of factuur even bijvoegen?

Accountants hebben vaak bewijsmateriaal nodig om transacties te valideren en documentatie bij te houden. Met de Vraagposten APP kunnen accountants snel verzoeken om ontbrekende informatie, en ondernemers kunnen direct de benodigde documenten uploaden om het proces soepeler te laten verlopen.

Voordelen voor Ondernemers

Qics vraagposten aangeboden in de Bizuit app brengt aanzienlijke voordelen met zich mee voor ondernemers:


Tijdsbesparing
Ondernemers kunnen snel en gemakkelijk reageren op vragen van hun accountant direct vanuit de Bizcuit ondernemersapp.


Transparantie
Het geeft ondernemers volledige controle over hun financiële gegevens en zorgt voor duidelijkheid in de communicatie met hun accountant.


Efficiëntie
Het stroomlijnt het proces van het verstrekken van benodigde documentatie, waardoor ondernemers en accountants sneller kunnen samenwerken.

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Vragen van je boekhouder of accountant ontvangen in Bizcuit
  • Direct de vragen van je accountant beantwoorden
  • Ontbrekende bonnetjes en facturen uploaden vanuit de app in Hix