Actueel financieel inzicht

Bankkoppelingen

Koppel al je bankrekeningen voor een multi-banking overzicht: je transacties zijn realtime bijgewerkt en je kunt direct betalingen uitvoeren.

Scan en herken facturen en bonnetjes

Inkoop

Facturen en bonnetjes scannen, betalen en direct in je boekhouding

Factuur opmaken

Verkoop

Maak en verstuur je verkoopfacturen eenvoudig direct vanuit Bizcuit.

Salarisrun snel en accuraat

Salarisadministratie en -verwerking

Koppel je salarispakket, krijg een seintje als de salarisrun klaarstaat en betaal deze direct.

Boekhouding die voor jou werkt

Boekhouding

Koppel je boekhouding en betaal direct vanuit Bizcuit je openstaande posten. Stuur je facturen automatisch door naar je boekhouding waardoor je administratie altijd up to date is.

Zakelijke documenten op één plek

Documenten inzien en beheren

Digitaliseer en archiveer al je documenten: van bonnen, facturen, contracten tot verzekeringsbewijzen. Nooit meer op zoek naar dat ene document.

Koppel je meest gebruikte software en tools

Met Bizcuit koppel je eenvoudig alle tools die jij gebruikt om je business te managen. Bekijk welke koppelingen er mogelijk zijn en personaliseer jouw Bizcuit app

Gebruikers

Benine

Ik wilde al een tijd mijn eigen bedrijf starten, maar voelde me niet vertrouwd met mijn financiële administratie. Met Bizcuit heb ik hier geen omkijken meer naar.

referentie fresqo pieter

Pieter

Door de harde groei van het bedrijf hadden we voor alles een verschillende tool. Met Bizcuit regel je dit in 1 app.

Remko

Bonnetjes? Met de handige Bizcuit-app heb ik er geen omkijken meer naar.

Erik

Een handige app die alles voor mij samenbrengt: facturen, financieel inzicht en betaling. Ik hoef niet langer in te loggen in verschillende applicaties om mijn administratie te regelen.

Henk

Ik manage mijn bedrijf in één app doordat ik mijn boekhouding, bank en salarispakket gekoppeld heb. Mijn financiële afdeling werkt net als vroeger: betaalbatches en salarisruns keur ik goed en ze worden betaald.

Jan Peter

Ons kantoor koppelt elk gewenste bank met onze verschillende boekhoudpakketten. Onze klanten hebben een bijgewerkte administratie en realtime inzicht in hun financiële situatie.

Jeanneke

Waar we normaal één dag bezig waren met het verwerken van de bank en het inboeken van de facturen, zijn we nu maar één uur kwijt!

Osman

Medewerkers doen hun declaraties makkelijk en snel via Hooray!, deze komt via mijn boekhoudpakket in Bizcuit waarna ik deze met één klik snel kan betalen. 

Nadjesda koomen bizcuit

Nadjesda

Bizcuit bevalt heel erg goed! Ik heb nu nog meer tijd voor mijn eigen business en dat is precies wat ik graag wil. Ik hoef niks meer zelfstandig in te voeren in mijn boekhouding, alles loopt nu automatisch.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.