PSD2 Licentie Bizcuit

Bizcuit Payments heeft op 14 november 2019 de uitgebreide PSD2 licentie verkregen van De Nederlandsche Bank (DNB)! Woohoo!

De PSD2 licentie bestaat uit twee componenten: bankdata inzien en betaaloplossingen bieden. Bizcuit Payments is geregistreerd bij de DNB onder relatienummer R161341. Bizcuit is het eerste bedrijf in Nederland die de volledige scope van de PSD2 licentie aan MKB-ondernemingen en ZZP’ers aanbiedt.

Voor meer informatie kijk op de website van de DNB of ga direct naar het openbaar register.

Door invoering van de Europese PSD2-betaalrichtlijn, die sinds 19 februari 2019 van kracht is, ligt nu de macht over bankrekening data en betaaloplossingen bij de consument. Naar aanleiding van de introductie van de nieuwe wetgeving heeft Bizcuit een innovatieve oplossing ontwikkeld. Hiermee verkrijgt een ondernemer meer grip op zijn financiën en worden administratieve processen vereenvoudigd, geautomatiseerd en gestroomlijnd: alle administratieve en financiële handelingen in één app op een efficiënte manier aangeboden. De PSD2-vergunning die op 14 november door de DNB aan Bizcuit Payments is verleend, maakt het mogelijk om de app te voorzien van volledig automatische koppelingen met alle banken.

Met de Bizcuit ondernemersapp manage je je business in één app.

O.a. bankieren, bonnen & facturen ontvangen en betalen:

1) Koppel je bank, boekhoud- en salarispakket
2) Check je saldo en banktransacties
3) Scan, mail of upload bonnen en facturen
4) Betaal facturen, openstaande posten, belastingen en salarissen

… in één app!

Lees hier het volledige persbericht.

psd2 licentie

Gerelateerde artikelen