Bizcuit en Hix Transformeren Klantbediening Accountants

Bizcuit en Hix transformeren de klantbediening voor accountants en boekhouders. Vanaf nu werken accountants en ondernemers nog digitaler samen door de integratie van Hix Questions in Bizcuit. Accountants vragen eenvoudig ontbrekende bonnetjes en facturen op bij de ondernemer. De ondernemer hoeft niet meer in allerlei apps en omgevingen in te loggen of te bellen met haar of zijn boekhouder als dat niet uitkomt. Vanuit Bizcuit doet de ondernemer alle dagelijkse financiële handelingen vanuit één app. Door bundeling van krachten maken hét vraagpostenpakket van Nederland en dé ondernemersapp het leven van ondernemers en accountants makkelijker.

Actuele en efficiënte administratie

Ondernemers ontvangen nu vraagposten in de Bizcuit-app en reageren zo onmiddellijk op vragen van hun boekhouder of accountant. Ze voegen direct ontbrekende informatie, facturen of bonnetjes toe. Deze naadloze interactie versnelt en vereenvoudigt de samenwerking tussen accountant en ondernemer, wat resulteert in aanzienlijke tijdsbesparingen voor beide partijen. De ondernemer gebruikt Bizcuit bovendien voor het aanleveren van facturen en uitvoeren van betaalopdrachten of klaargezette betaalbatches door de accountant.

Tijdbesparing voor Accountants en Ondernemers

De integratie van Hix en Bizcuit levert een naadloze samenwerking op tussen accountant en ondernemer, waarbij beide partijen aanzienlijk veel tijd besparen. Accountants sturen vragen en verzoeken direct naar hun klanten, terwijl ondernemers snel reageren en ontbrekende informatie verstrekken. Dit elimineert het tijdrovende heen en weer communiceren en maakt piekbelasting tijdens belastingaangifteperiodes verleden tijd.

“Met HIX Questions in Bizcuit stellen we boekhouders en accountants niet alleen in staat om naadloos samen te werken met hun klanten, maar bieden we ook de mogelijkheid om hun eigen identiteit te behouden en te versterken.”

Start 18 september

Ondernemers die Hix Questions gebruiken, kunnen dit vanaf 18 september doen vanuit de Bizcuit app. Accountants en boekhouders bieden zo hun klanten een volledig digitale ervaring en verbeteren hun propositie. De Bizcuit vraagposten pakketten zijn voor Hix klanten tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd. Je vindt meer informatie op onze samenwerken met je accountant pagina.

"Deze integratie biedt ondernemers en accountants een ongekende mate van gemak en productiviteit. We zijn verheugd dat HIX Questions nu beschikbaar is via de Bizcuit ondernemersapp, zodat ze optimaal profiteren van de kracht van beide oplossingen.”

Gerelateerde artikelen