The Paypers: Bizcuit topspeler in Embedded Finance Services

Paypers, hét platform voor nieuws en ontwikkelingen in betalingsverkeer heeft onlangs het Embedded Finance en Banking-as-a-Service Report 2023 gepubliceerd. Met vermeldingen in maar liefst 14 categorieën neemt Bizcuit een prominente plaats in de wereldwijde markt voor embedded finance. De vele vermeldingen onderstrepen onze inzet en investeringen in embedded services. Inzet waarmee we dagelijks vele banken, fintechs en software bedrijven helpen om hun financiële dienstverlening te optimaliseren. Bizcuit is met recht trots om een vermelding als topspeler in Embedded Finance Services te zijn.

Het raport biedt een diepgaande verkenning van essentiële bedrijfsmodellen en de spelers in het Embedded Finance en BaaS-ecosysteem, waaronder Bizcuit. Het rapport belicht ook de nieuwste trends, technologieën en praktijkvoorbeelden die laten zien hoe Embedded Finance diverse industrieën verandert.

Het onderscheidt zowel embedded finance als Baas concepten, analyseert trends en technologieën, en benadrukt de belangrijke rol van spelers die innovatieve bankdiensten stimuleren. Experts uit fintech, bankwezen en technologie hebben bijgedragen aan dit rapport, wat het een waardevolle bron maakt voor professionals in deze sectoren. 

Het rapport biedt waardevolle inzichten in de huidige stand en toekomst van Embedded Finance en BaaS voor merken, banken, fintech-bedrijven en startups. Het implementeren van Embedded Finance-capaciteiten kan organisaties helpen om concurrentievoordeel te behalen, de klantervaring te verbeteren, bedrijfsprocessen te stroomlijnen en economische efficiëntie te optimaliseren. Je leest hier meer over in Bizcuit Embedded Services Diensten.

Bizcuit heeft 14 vermeldingen

In het snel evoluerende landschap van Fintech heeft Bizcuit zich onderscheiden als een gamechanger door de meest uitgebreide reeks producten aan te bieden in verschillende categorieën. Met veel toewijding en innovatie herdefinieert Bizcuit de manier waarop bedrijven financieel management benaderen. Hieronder duiken we in de talrijke categorieën waarin Bizcuit haar stempel drukt.

De aanwezigheid van Bizcuit in al deze categorieën getuigt van onze inzet om uitgebreide en geïntegreerde embedded services te bieden, en om zo de manier waarop bedrijven hun financiën beheren te drastisch te veranderen. Terwijl het landschap van fintech zich blijft ontwikkelen, blijft Bizcuit vooroplopen door banken, software bedrijven en fintechs te voorzien van de tools die ze nodig hebben om hun processen te optimaliseren en hun klanten beter te bedienen.

De categorieën

De uitgebreide oplossingen voor embedded finance van Bizcuit stellen bedrijven in staat om financiële diensten naadloos te integreren in hun bestaande systemen. Dit zorgt voor meer flexibiliteit en controle over financiële activiteiten, wat de klantbeleving verbetert.

De tools voor digitaal bankieren van Bizcuit bieden gebruikers eenvoudige toegang tot hun financiële informatie, transacties en rekeningen, allemaal vanaf het gemak van hun mobiele apparaten of computers. Hierdoor zijn bankdiensten 24/7 binnen handbereik. Meer over de Banking Hub van Bizcuit.

De integratiediensten voor open banking van Bizcuit stellen veilige toegang tot financiële gegevens mogelijk, wat leidt tot transparantere en efficiëntere financiële processen.

Bizcuit biedt een aanpasbare whitelabel app, waarmee bedrijven hun financieel beheer kunnen afstemmen op hun unieke behoeften en branding. 

Als AISP maakt Bizcuit het voor klanten mogelijk om hun rekeninginformatie van meerdere financiële instellingen te consolideren in één interface: Multibanking. Dit vereenvoudigt de financiële tracking.

De PISP-diensten van Bizcuit stellen bedrijven in staat om betalingen rechtstreeks vanaf hun financieel beheerplatform te initiëren, waardoor het betalingsproces wordt gestroomlijnd.

Bizcuit biedt een breed scala aan payment diensten, waaronder binnenlandse en cross-border payments, waardoor het een one-stop oplossing is voor bedrijven die hun betalingsstromen willen beheren.

Bizcuit biedt tools voor bedrijven om hun uitgaven effectief bij te houden en te beheren, waardoor ze weloverwogen financiële beslissingen kunnen nemen.

De oplossingen voor het bijhouden en beheren van declaraties van Bizcuit zorgen ervoor dat bedrijven volledig inzicht hebben in hun uitgaven, wat hen helpt hun financiële strategieën te optimaliseren.

De Accounting Hub die Bizcuit levert vereenvoudigt onder andere de uitwisseling van financiële data uit je  financiële software met derden. Bizcuit biedt de meest uitgebreide ondersteuning van financiële pakketten in Nederland.

Het beheer van crediteuren en debiteuren wordt gestroomlijnd via de geïntegreerde betalingsoplossingen van Bizcuit. Het geeft derden toegang en inzicht in actuele financiële data uit het financiële pakket.

De factureringsmogelijkheden van Bizcuit stellen bedrijven in staat om naadloos facturen te maken en te verzenden, wat prompte betalingen van klanten en opdrachtgevers vergemakkelijkt. Daarnaast biedt Bizcuit mogelijkheden om de verkoopfactuur via invoice financing embedded te financieren voor hun klanten.

Gerelateerde artikelen