ONDERNEMER

Gemakkelijk facturen betalen

Ben jij als ondernemer ook op zoek naar een gemakkelijke en snelle manier om jouw facturen af te handelen? Dan is Bizcuit dé app voor jou! Met Bizcuit heb je de mogelijkheid om direct vanuit de app je facturen te betalen, zo bespaar je tijd en energie en houd je meer tijd over voor jouw onderneming.

Bizcuit-Automatisch-Factuur-Verwerken

Eenvoudig je factuur betalen

Het betalen van facturen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Open simpelweg het document waarvoor je een betaalopdracht wilt maken in het documenten menu, selecteer het document dat je wilt betalen en controleer de gegevens die Bizcuit automatisch voor je heeft herkend. Met één druk op de knop zet je vervolgens de betaalopdracht klaar en wordt het bedrag direct overgemaakt naar de begunstigde van de factuur.

Complete oplossing voor factuurverwerking

Bizcuit biedt jou als ondernemer een complete oplossing voor het afhandelen van jouw facturen. Bovendien is het gebruik van Bizcuit zeer gebruiksvriendelijk, waardoor het voor iedere ondernemer een geschikte oplossing is. Kortom, met Bizcuit ben jij altijd verzekerd van een snelle, veilige en gemakkelijke manier om jouw facturen te betalen. Probeer het nu en ervaar het gemak van Bizcuit zelf!

Wij besparen meer dan 85% tijd door de bank en facturen te verwerken met Bizcuit.
ITN Groep Referentie

Jeanneke Schutte–Niewenhuijse

ITN Groep

Slechts €7,95 per maand!

Automatisch bonnen, facturen en betaalopdrachten uitwisselen. Samenwerken met boekhouder. Ontvang, scan en herken al je inkoopfacturen en betaal ze direct. Win tot wel 12u per maand. Services: €7,95 per maand., Koppelingen ERP pakketten.

Met de Bizcuit ondernemersapp manage je je business in één app.

Geen gedoe met betalingskenmerken

Koppel aan jouw Bizcuit account een email adres waarbij je de goedgekeurde facturen die je hebt ontvangen via mail eenvoudig kan doorsturen naar je administratie. 

Eén maal in je administratie is het eenvoudig om deze te betalen zonder dat je de factuur hoeft over te typen. 

Facturen betalen via jouw boekhoudpakket

Met Bizcuit maakt het niet uit met welk boekhoudpakket je werkt, je kan overal makkelijk facturen betalen. Hierbij een opsomming van de meest populaire boekhoudprogramma’s waarmee facturen via Bizcuit worden betaald: Exact, Snelstart, Yuki, Twinfield en Syntess

Facturen via post

Facturen die je ontvangt via post of bijvoorbeeld ontvangt bij de groothandel kan je eenvoudig verwerken. 

Met scan & herken zit hij zo in jouw administratie. 

Tijdsbesparing op het verwerken van jouw facturen

Met Bizcuit bespaar je zonder dat je facturen betaald al minimaal 30 minuten per maand. 

Hoe groter je administratie hoe meer tijd je bespaard. 

Ondernemers die veel facturen ontvangen kiezen voor het gemak van Bizcuit

Met de ondernemers app Bizcuit bespaart je als ondernemer veel tijd en geld door slim te factureren. Je hoeft niet meer te worstelen met het verwerken van facturen die je ontvangt via de post of via email zonder Ideal betalingslink.

Bizcuit biedt je een eenvoudige oplossing waarbij je je emailadres koppelt aan je Bizcuit account en je goedgekeurde facturen via mail eenvoudig naar je administratie doorstuurt.

Dankzij deze koppeling wordt de factuur automatisch verwerkt en kun je deze eenvoudig betalen, zonder dat je de factuur hoeft over te typen.

Hetzelfde geldt voor facturen die je ontvangt via de post of bijvoorbeeld bij de groothandel. Door gebruik te maken van scan & herken worden deze facturen snel en eenvoudig verwerkt in je administratie.

Dit zorgt voor een aanzienlijke tijdsbesparing op het verwerken van jouw facturen. Hoe groter je administratie, hoe meer tijd je bespaart.

Met Bizcuit bespaar je zonder dat je facturen betaald al minimaal 30 minuten per maand. Start vandaag nog met Bizcuit en ontdek hoeveel tijd en geld je kunt besparen door slim te factureren.

Maak je administratie efficiënter en bespaar tijd door facturen te verwerken via de Bizcuit app.

Start vandaag nog met Bizcuit.

Werk met betalingsbatches.

Als accountantskantoor, boekhouder of accountant wil je wellicht efficiënter inkoopfacturen verwerken. In dat geval is het lezen van ons artikel over het klaarzetten van betalingsbatches een aanrader. Met behulp van betalingsbatches kunnen jij en je klanten gemakkelijk betalingen voorbereiden en deze vervolgens via de Bizcuit app uitvoeren.

Als ondernemer kun je dit proces uiteraard ook zelf uitvoeren.

In ons stappenplan voor betaal batches lees je hoe je dit kunt doen.

Op deze manier bespaar je tijd en heb je meer controle over het betalingsproces.