ONDERNEMER

Automatische Factuurverwerking

Bespaar tijd, voorkom fouten en frustraties door je facturen te digitaliseren en automatisch naar je boekhouding te versturen. Met Bizcuit is dit eenvoudig, goedkoop, accuraat en snel!

Eenvoudig

Doordat je eenmalig je boekhoudpakket en facturen mailbox aansluit waarna alle facturen automatisch worden herkend en doorgestuurd naar je boekhouding.

Bizcuit - Openstaande posten

Voordelige oplossing voor factuurverwerking

Bij Bizcuit is de digitale herkenning én de verwerking (naar UBL) van 50 documenten inbegrepen in je abonnement. Ieder extra document kost je slechts €0,15. Veel goedkoper dan andere oplossingen in de markt. Eén prijs voor scannen, herkennen en het omzetten naar UBL en pdf formaat.

ITN Groep Referentie
Wij besparen meer dan 85% tijd door de bank en facturen te verwerken met Bizcuit.

Jeanneke Schutte–Niewenhuijse

ITN Groep

Accuraat

De herkenningsgraad van documenten is een van de hoogste in de markt (95% +). Hierdoor heb je weinig handmatig werk en zijn correcties eerder uitzondering dan regel. Bovendien betaal je foutloos vanuit de Bizcuit app met de juiste gegevens en betalingskenmerken, zonder overtypen. Met de Bizcuit bankkoppeling worden alle betalingen ook nog eens netjes en automatisch verwerkt in je administratie.

Bizcuit-Automatisch-Factuur-Verwerken

Snel

Een document verwerken via de mailbox, upload of direct met een foto via je mobiel. Bonnetjes en facturen binnen 2 seconden herkend en direct verstuurd naar je administratie.

Bovendien betaal je snel en efficiënt zonder steeds heen en weer te ‘pingelen’ tussen je bank- en je boekhoudomgeving.

Scannen en herkennen van bonnetjes en facturen
al vanaf €0,15 per document.