ONDERNEMER

Samenwerken met je accountant

Haal het beste uit de samenwerking met je accountant! Met Bizcuit handel je jouw administratie geheel digitaal af en werk je veel effectiever samen met jouw accountant. Je hebt altijd en overal een actueel financieel inzicht en zicht op ontbrekende facturen en bonnetjes die nog niet in de administratie staan. Zo bespaar je veel tijd, betaal je nooit te veel btw. Geen zorgen over je administratie, en focus op wat belangrijk is: jouw business! 

Vraagposten

Met de Bizcuit ondernemersapp ben je altijd een stap voor bent met je financiën! Beantwoord direct alle vragen van je boekhouder of  accountant snel en efficiënt te verwerken, waar je ook bent. Is dat een privé-uitgave? Waar is de factuur van die transactie? Met Bizcuit hoef je niet langer te graven naar antwoorden; je hebt ze direct bij de hand. Bespaar kostbare tijd en zorg ervoor dat je samenwerking met je accountant soepel verloopt. Ontdek de kracht van samenwerken met je accountant in Bizcuit!

Vragen van je accountant beantwoord je snel in de Bizcuit app!

Bizcuit - Factuur Scannen

Facturen en bonnetjes verwerken

Met de Bizcuit app digitaliseer je jouw facturen eenvoudig en verwerk je ze automatisch door ze naar je gekoppelde boekhoudpakket te sturen. Je sluit eenvoudig je boekhoudpakket en facturenmailbox aan, waarna alle facturen automatisch worden herkend en doorgestuurd. Met digitale herkenning en verwerking van Bizcuit kun je al vanaf €0,15 per document je facturen digitaal herkennen en verwerken. 

Wist je dat automatische factuurverwerking je 70% tijd bespaart?

Betalen en rekeninginformatie

Snel je inkoopfacturen afhandelen? In Bizcuit betaal je direct je inkoopfacturen via een van de gekoppelde bankrekeningen. Doordat ze automatisch herkend worden, hoef je betaalgegevens niet meer handmatig in te voeren. Wel zo handig! Zo voorkom je fouten en betaal je zonder gedoe. Wij bieden ondernemers een gebruiksvriendelijke en complete oplossing voor factuurverwerking waarbij je verzekerd bent van een snelle, veilige, en gemakkelijke betalingsmethode. 

Incorrect betalingen kosten Nederlandse ondernemers elk jaar veel geld

Bizcuit -Betalingskenmerkherkennen
multi banking saldooverzicht Bizcuit - ABN AMRO zakelijk

Koppeling met alle banken en boekhoudpakketten

Met Bizcuit stuur je automatisch jouw banktransacties door naar je boekhoudpakket en boekhouder. We koppelen jouw boekhoudpakket met je bankrekening zodat je transactiegegevens eenvoudig verstuurt naar je administratie. Ook je salarispakket koppel je met Bizcuit, zodat de salarisrun snel en accuraat verloopt. Bizcuit koppelt alle Nederlandse banken. Ook zijn er veel koppelingen met financiële pakketten.

Bizcuit heeft de meeste koppelingen met banken en financiële pakketten

Bizcuit koppelt met de volgende banken en financiële pakketten