Administratiekantoor blij met Bizcuit!

Voor elk boekhoudpakket een bankkoppeling

Meer gedaan krijgen in minder tijd

Door digitaal samen te werken kun je meer werk gedaan krijgen in minder tijd. Dit betekent dat je meer klanten kunt bedienen en extra diensten kunt aanbieden, zoals tussentijdse rapportages, adviesdiensten, debiteurenbeheer, facturering van orders en abonnementen, incasso en betalingsvoorstellen voor jouw klanten. Dit zorgt voor een duurzaam verdienmodel voor jouw bedrijf.

Samenwerking met klant steeds belangrijker

De samenwerking met klanten wordt steeds belangrijker voor administratiekantoren.

Klanten zijn op zoek naar slimmere manieren om hun administratie aan te leveren, die minder tijd kosten dan traditionele methoden. Om te voldoen aan deze behoeften en de klantervaring en -tevredenheid te verbeteren, is het belangrijk om mee te gaan met de digitale transitie.

Daarnaast is de markt voor administratiekantoren zeer concurrerend, waardoor het van groot belang is om efficiënter te werken.

Helaas wordt er vaak bij een toename in het aantal opdrachten extra personeel aangenomen, terwijl digitale oplossingen die kunnen helpen onderbelicht blijven.

Het is daarom essentieel om deze mogelijkheden te benutten en op zoek te gaan naar manieren om efficiënter te werken, zodat je de concurrentie voor kunt blijven

Voordelen Bizcuit voor Administratiekantoren

Werk efficiënter met je klanten

Stel jouw klanten in staat vooruit te kijken door efficiënt en digitaal samen te werken. Lever je klant een digitale feed van transactie-informatie, ontvang een consistente aanlevering van bonnetjes en in- en verkoopfacturen en zelfs een digitale feed van de transacties van het online kassasysteem

Als partner is het mogelijk om een volledige integratie te realiseren op basis van je eigen propositie met mogelijkheid voor de Bizcuit App aan te passen in je eigen huisstijl

Factuur financiering

Advies op actuele financieel inzicht. In geval van tijdelijk cashflow problemen. Is factuur financiering een hele goedkope oplossing. 

Voor alle boekhoudpakketten.

Betaalbatches klaarzetten Facturen & Salarisrun

 

Digitaliseer bonnen en facturen.

Debiteurenbeheer. 

Direct voorfinancieren van uitstaande facturen. 


Verstuur facturen. 

Relevante pagina's

Klantcase

Wat doet een administratiekantoor?

Een zelfstandig administratiekantoor is verantwoordelijk voor het verwerken en controleren van de administratie van een bedrijf.

Deze kantoren zijn er in verschillende groottes en specialisaties, zoals loonadministratie, financiële administratie of alle bedrijfsadministratie.

Ondernemers kunnen ervoor kiezen om hun volledige administratie uit te besteden of alleen bepaalde taken, zoals boekhouding en belastingaangiften.

Het is belangrijk om te onderscheiden tussen het starten van een administratiekantoor en een accountantsbureau. Beide kantoren hebben boekhouders en administrateurs in dienst die de administratie verwerken en de boekhouding bijhouden.

Echter, in een accountantsbureau werken ook accountants die verantwoordelijk zijn voor de jaarrekeningen en een “samenstelverklaring” aftekenen.

Zelf een administratiekantoor beginnen?

Het uitbesteden van administratie en boekhouding wordt steeds populairder onder kleine bedrijven en ZZP’ers.

Een administratiekantoor kan deze taken van hen overnemen.

Hoewel er geen wettelijke eisen zijn om een administratiekantoor te beginnen, is het belangrijk om een basiskennis te hebben van zaken zoals loonadministratie, belastingwetgeving en boekhouden.

Zo kun je je klanten op een professionele manier van dienst zijn.

 

Erkende accountant nodig?

Kijk dan op NBA