BIZCUIT

Ondernemen makkelijker maken

Ondernemers zijn teveel tijd kwijt aan hun administratie, het najagen van facturen, vinden het lastig betaaldeadlines in te de gaten te houden of hebben problemen met hun cashflow. Informatie zit verspreid in verschillende tools waardoor een actueel overzicht ontbreekt en financiële processen nodeloos ingewikkeld en foutgevoelig zijn, denk bijvoorbeeld aan het downloaden en uploaden van betaalbestanden en overtypen van facturen. Wij geven ondernemers weer grip op hun financiën, en voorkomen dat overbodig tijd besteed wordt aan de administratie.

Bizcuit - Saldo overzicht Ontdek 1 v3

Wij zijn Bizcuit

Wij zijn een ambitieus en divers team van developers, support medewerkers, product ontwikkelaars, marketeers en business developers. Als snel groeiende en ambitieuze Fintech in de Nederlandse markt maken we informatie-uitwisseling makkelijk: tussen ondernemer en boekhouder of medewerker, tussen bank en financieel pakket. De ondernemer beheert zijn financiën daar waar dat het meest eenvoudig is, en heeft meer tijd om te ondernemen!

bizcuit afbeelding beeldmerk

Ambitieuze doelen

Onze doelstelling is om in de komende jaren uit te groeien tot het beste business financial management platform van Europa. Dit doen we in samenwerking met onze partners, zoals banken, boekhoud- en ERP pakketten, salarispakketten, creditcard maatschappijen en vele anderen. Realiseren van deze ambitie, vraagt continue werken vanuit onze basiswaarden:

–       Drive om het beste voor onze klanten te ontwikkelen

–       Werken als 1 team, met collega’s en partners

–       Continue leren en verbeteren van onze dienstverlening

Wil jij hieraan bijdragen? Neem dan contact op met HR om de mogelijkheden te bespreken, of word één van onze partners!

Bizcuit heeft een pan-Europese vergunning bij De Nederlandse Bank voor haar betaalactiviteiten.

Bekijk onze vacatures

We groeien snel en breiden ons team graag uit met enthousiaste nieuwe collega’s.  Als je onze passie om het leven van ondernemers makkelijker te maken deelt en je wilt werken bij Bizcuit? Kijk dan hieronder of een van onze openstaande vacatures aansluit bij jouw carrière ambities. 

Laatste Nieuws