Koppeling Payment Service Provider

Transacties realtime zichtbaar in de Bizcuit App

Je boekhouding altijd helemaal bijgewerkt met alle transacties

Altijd direct inzicht in de betalingshistorie van je website

Met de Bizcuit ondernemersapp manage je je business in één app.

Handig voor ondernemers met een webshop

Met de koppeling van Bizcuit met Payment Service Provider Mollie, hebben ondernemers in één oogopslag inzicht in al hun transacties. Of je nu een webshop hebt of een fysieke winkel, Bizcuit maakt het mogelijk om realtime alle transacties in je boekhouding te zien.

Flinke tijdbesparing op je administratie

Dit bespaart ondernemers veel tijd en moeite, aangezien ze niet meer hoeven te wachten op updates van hun betalingsdiensten.

Altijd up-to-date

Met Bizcuit wordt het inzicht in je financiën altijd up-to-date gehouden. Je ziet direct wanneer een transactie is verwerkt en hoeveel er op je rekening staat. Dit geeft je veel meer mogelijkheden om je business te runnen. Je hebt namelijk altijd een realtime inzicht in je inkomsten en uitgaven.

Webshop eigenaren kiezen voor Bizcuit

Ondernemers die een webshop hebben, hebben nu ook inzicht in de betalingshistorie van hun website. Dit is vooral handig als je meerdere webshops hebt, zodat je in één oogopslag kunt zien welke webshop het beste presteert. Zo kun je gericht beslissingen nemen over de verdere groei van je business.

Geen zorgen meer over actueel inzicht. 

Bizcuit is niet alleen tijdbesparend, maar ook gebruiksvriendelijk. Ondernemers krijgen door de koppeling met Mollie een actueel inzicht in alle transacties. Dit betekent dat ondernemers nooit meer zorgen hoeven te hebben om hun boekhouding bij te houden. Start vandaag nog met Bizcuit en ontdek hoe eenvoudig het is om inzicht te krijgen in je transacties.

Eigenaar webshop?

Als eigenaar van een webshop is het van essentieel belang om je omzet en kosten nauwkeurig bij te houden. Een belangrijk onderdeel hiervan is de betalingsafhandeling, waarbij een Payment Service Provider (PSP) betalingen verzorgt. Het koppelen van je webshop aan een PSP kan echter tijdrovend en ingewikkeld zijn.

Shopify en Magento 

Gelukkig zijn er platformen zoals Shopify en Magento die het proces aanzienlijk vereenvoudigen.

Transacties realtime zichtbaar

Eenmaal gekoppeld aan een PSP worden alle transacties realtime zichtbaar in de Bizcuit App. Dit zorgt ervoor dat je boekhouding altijd helemaal bijgewerkt is en je altijd direct inzicht hebt in de betalingshistorie van je website. Hierdoor hoef je niet meer handmatig te afletteren, wat tijd bespaart en de kans op fouten verkleint.

Bizcuit

Al met al is het koppelen van een PSP aan je webshop een belangrijke stap in het vereenvoudigen van je betalingsafhandeling. Door gebruik te maken van de Bizcuit App worden transacties automatisch verwerkt en blijft je boekhouding altijd up-to-date.

Rust

Dit geeft je als ondernemer meer tijd en ruimte om te focussen op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je bedrijf.

Mollie is een Payment Service Provider (PSP) die online betalingen voor bedrijven verwerkt.

Bizcuit biedt de juiste koppeling met een Payment Service Provider (PSP). Een PSP is een organisatie die bedrijven in staat stelt om betalingen te innen, waarbij diverse betaalmethoden zoals creditcard, iDeal en mobiele betalingen mogelijk zijn.

Wat kost een koppeling met een Payment Service Provider? Slechts €2,95 p/m 

Mollie:

Onze functionaliteiten zijn ontworpen om jouw betalingen aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Je kunt bijvoorbeeld betalingen doen in jouw eigen huisstijl, het Dashboard biedt duidelijke inzichten en onze uitstekende beveiliging geeft je de vrijheid om het betaalproces naar eigen inzicht in te richten.

Dankzij onze eenvoudige onboarding kun je vandaag nog betalingen ontvangen.

Bovendien betaal je bij Mollie alleen voor wat je gebruikt: je betaalt uitsluitend voor succesvolle transacties.

Voor meer informatie over Mollie ga naar de website