Makkelijk salaris & factuurbatches betalen

Bepaal wanneer je welke factuur betaald en zet de betaalbatch klaar. 

7,95 p/m

Koppeling met Nmbrs & Loket.nl

Met Bizcuit wordt de betaalbatch voor de lonen automatisch klaargezet in de app. De Bizcuit-gebruiker die de betaling moet goedkeuren, ontvangt direct een e-mail met een knop om de betaling eenvoudig te voltooien. Voor de loonbelasting geldt hetzelfde, deze kan ook automatisch worden klaargezet voor betaling via Bizcuit. Dit maakt het verwerken en betalen van salarissen en loonbelasting een fluitje van een cent.


Door het gebruik van Bizcuit wordt het proces van salarisrunverwerking efficiënter en worden fouten die gepaard gaan met handmatige SEPA-betaalbestanden vermeden. Het is niet langer nodig om bestanden te downloaden, te e-mailen, in te loggen en te importeren in internetbankieren. Dit bespaart aanzienlijk tijd en moeite, waardoor het betalen van betaalbatches een stuk gemakkelijker en minder tijdrovend wordt.

Koppel eenvoudig aan NMBRS of Loket.nl

Op deze manier bespaar je veel tijd op jouw salarisadministratie. 

Start vandaag nog

Frequently Asked Questions

Je account uitbreiden kan eenvoudig via het App Center van Bizcuit. 

Ja! Kijk voor alle mogelijke koppelingen hier.

Bizcuit is wettelijk verplicht vast te stellen, dat de toegang die wordt verleend tot de bankrekening(-en), wordt verleend aan iemand die daartoe ook bevoegd is en dat de Bizcuit account-houder ook daadwerkelijk die bevoegde persoon is. Bizcuit doet dit door middel van identificatie tool iDIN. Voor meer informatie ga naar idin.nl

Ja! Bizcuit biedt een multibanking overzicht aan. Kijk voor alle mogelijke koppelingen hier.

je ontvangt de verificatiecode in een email van postmaster@app.bizcuit.nl. Kun je je verificatiecode niet vinden? Check dan ook je spam folder!

Met een ‘standaard bankrekening’ bedoelen wij een bankrekening die via de zogenaamde PSD2 koppeling gerealiseerd wordt. Wil jij een premium bankrekening koppelen, dan worden hier extra kosten voor in rekening gebracht.