Bankmutaties exporteren & downloaden

Automatisch bonnen, facturen en betaalopdrachten uitwisselen. Samenwerken met boekhouder. Ontvang, scan en herken al je inkoopfacturen en betaal ze direct. Win tot wel 12u per maand. Services: €7,95 per maand., Koppelingen ERP pakketten.

Met de Bizcuit ondernemersapp manage je je business in één app.

Waarom moeilijk doen met importeren, downloaden en exporteren van jouw bankmutaties?

Bizcuit koppelt met elke Nederlandse bank.

Hierdoor hoeft jij geen MT940 bestanden meer te downloaden.

Bankmutaties bevatten gegevens over geld dat in -en uitgaat van je bankrekening.

Bestanden namen hiervoor zijn o.a. BRI-outputbestand. GMU, Equens voorheen interpay. MCR, CamT53, BTL91, CODA, CAMT53.

Met het verwerken van deze dagafschriften was je voorheen maar druk mee.

Met Bizcuit gaat dit nu geheel automatisch.

Dit bespaard je veel tijd, je accountant, boekhouder of administratiekantoor hoeft ook niet meer te vragen of jij dit wil aanleveren als ondernemer.

Veiliger, sneller beter

Het is geweldig om te weten dat je het importeren en downloaden van banktransacties via een bankkoppeling kan doen. Dit is namelijk een veel gemakkelijkere en veiligere methode dan het ouderwets in- en exporteren van bankgegevens. Met een bankkoppeling kan je ervoor zorgen dat de bank en de boekhouding met elkaar zijn gekoppeld, wat betekent dat je banktransacties automatisch worden geïmporteerd in de boekhoudsoftware. Dit voorkomt fouten en bespaart veel tijd, waardoor je de financiële administratie altijd up-to-date kan houden.

Door een bankkoppeling te gebruiken, kan je bovendien gemakkelijk en actueel gegevens delen met je boekhouder. Hierdoor kan je nauwkeurig inzicht krijgen in de financiële prestaties van je bedrijf en kan je de juiste beslissingen nemen om je bedrijf te laten groeien.

Veilig

Daarnaast is het gebruik van een bankkoppeling ook veel veiliger dan het delen van gevoelige financiële gegevens via mail of usb. Met een bankkoppeling zijn de gegevens veilig versleuteld en wordt er gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding.

Zakelijke financiering

Tot slot is het gebruik van een bankkoppeling ook handig bij het aanvragen van financiering. Door de gegevens van je bank en boekhouding met elkaar te koppelen, kan je gemakkelijk en snel de benodigde financiële gegevens delen met de bank. Dit kan het aanvraagproces versnellen en vergemakkelijken.

Tijd besparen

Kortom, met een bankkoppeling kan je op een efficiënte en veilige manier je financiële administratie bijhouden en delen met anderen. Het is een moderne en slimme oplossing die je veel tijd en moeite kan besparen!

twinfield koppelingen met banken - bizcuit

Nog geen Bizcuit account? En doe je het nog handmatig? 

Hierbij een overzicht van de Nederlandse banken waarbij je jouw bankmutaties handmatig kan downloaden. 

ABN AMRO
Rabobank
ING
SNS
Regiobank
Bunq
knab
Triodos Bank

Voor slechts 7,95 p/m maak je een bankkoppeling via Bizcuit.