Koppeling HR pakket

Met de koppeling met HR pakket HoorayHR  heeft Bizcuit in Nederland voor elke ondernemer de juiste HR pakket koppeling.  

Met de Bizcuit ondernemersapp manage je je business in één app.

Wat kost een HR pakket Koppeling?

Met Bizcuit betaal je

7,95 p/m

Hiervoor kan je 2 bankkoppelingen maken en een koppeling met je boekhouding & Salaris, ERP en uiteraard een HR koppeling. 

Zelf je HR administratie doen was nog nooit zo makkelijk.

Voordelen HR pakket koppeling met Bizcuit. 

De Bizcuit app biedt de mogelijkheid om eenvoudig HR taken te verwerken, wat tijdbesparing oplevert voor HR managers.

Door de koppeling met HR pakket HoorayHR is het makkelijk om salarisgegevens te koppelen en up-to-date te houden.

Met de Bizcuit app hoef je je geen zorgen meer te maken om fouten bij het uitkeren van salarissen.

Door controle minder fouten

De app controleert namelijk automatisch op fouten en waarschuwt je als er iets niet klopt. Hierdoor ben je altijd verzekerd van snel en nauwkeurig uitbetaalde salarissen.

Makkelijk een salarisbatch betalen. 

Met Bizcuit is het ook eenvoudig om een salarisbatch klaar te zetten voor betaling. Hierdoor hoef je niet meer handmatig alle salarissen over te typen, wat tijd bespaart. De koppeling met het HR pakket zorgt er ook voor dat de gegevens up-to-date zijn, wat fouten voorkomt.

Efficiënte HR beheer oplossing

In conclusie, Bizcuit biedt HR managers een efficiënte oplossing voor het beheer van HR taken, wat tijdbesparing oplevert en zorgt voor minder fouten bij het uitkeren van salarissen. Start vandaag nog met de koppeling van Bizcuit en HR pakket HoorayHR en ervaar de voordelen van tijdbesparing en nauwkeurige salarisadministratie.

Bespaar tijd en kosten en stap over op HoorayHR. En start vandaag nog met Bizcuit. 

salarisrun snel en accuraat betalen

Hoe herken je een goede HR afdeling?

  1. Zorgt voor tijdige betaling van medewerkers Een bedrijf kan nooit zeker zijn of klanten op tijd zullen betalen, maar het is absoluut noodzakelijk dat medewerkers hun salaris op tijd ontvangen. Gelukkig kan een goed werkende afdeling ervoor zorgen dat de salarissen elke maand op tijd worden uitbetaald.

  2. Beschermt de rechten van alle werknemers Hoewel winst belangrijk is voor een bedrijf, mogen de rechten van werknemers niet worden vergeten. Een goede HR-afdeling zorgt ervoor dat de rechten van alle werknemers worden gerespecteerd en beschermd.
  3. Identificeert verantwoordelijken bij overtredingen Als een bedrijf de regels overtreedt, kan een HR-afdeling hier niet direct iets aan doen. Maar op een later moment kan een goede HR-afdeling de verantwoordelijken identificeren en maatregelen nemen om herhaling te voorkomen.

  4. Benadrukt de waarde van werk Een werkgever is verantwoordelijk voor het salaris en de veiligheid van werknemers, maar er is meer dat een werkgever kan doen om het leven van werknemers aangenamer te maken. Een goede HR-manager kan de werkgever hierop wijzen en benadrukken hoe belangrijk werk is voor het welzijn van werknemers.

  5. Streeft naar rechtvaardigheid Werknemers hebben niet altijd inspraak in hun positie binnen een bedrijf. Een goede HR-manager zorgt ervoor dat werknemers een eerlijke behandeling krijgen en gehoord worden, zelfs als ze er zelf niet bij zijn.