Financiën: het hart van elke onderneming

De financiën vormen de levensader van elke onderneming. Gezonde financiën zorgen ervoor dat ondernemingen kunnen floreren en dat ondernemers op basis van actuele inzichten geïnformeerde beslissingen kunnen maken. Grip op je financiële huishouding is van levensbelang voor een goed functionerende organisatie. Niet alleen een actueel financieel inzicht, maar ook een optimaal functionerende administratie is een onderdeel daarvan. Met Bizcuit bieden wij onze partners de mogelijkheid om klanten dit actuele financiële inzicht te geven en besparen wij ondernemers veel tijd met de automatische verwerking van hun administratie.

Activeer financiële super powers!

Jouw klanten vragen steeds meer. De wereld van financiën speelt daar handig op in met initiatieven zoals open banking en PSD2. Ze geven jouw klant financieel meer grip, inzicht en mogelijkheden. Maar hoe speel jij hier op in? Bizcuit heeft een platform ontwikkeld die je eenvoudig helpt om de financiële features aan je product en klanten te bieden.  

Zo bieden wij een rijk platform dat inzicht in actuele rekeninginformatie verzorgt, betalingsfeatures biedt en AI gedreven documentherkenning mogelijk maakt. Ook krijgen partners toegang tot het meest uitgebreide netwerk aan koppelingen in de markt. Of je nu banktransacties realtime wilt koppelen aan jouw boekhoudpakket, de workflow en betalingen van de salarisadministratie wilt automatiseren of de factuurverwerking en bankinformatie wilt koppelen in de administratie. Bizcuit geeft je de mogelijkheid om deze features jouw product of diensten eenvoudig te verrijken.

Partnerprogramma

Voor ondernemers is financieel inzicht onontbeerlijk, maar administratie vaak een noodzakelijk kwaad. Daarom bieden wij hen actueel financieel inzicht en het gemak om hun administratie eenvoudig te verwerken. Zo staan ondernemers in hun kracht en houden zij meer tijd over om te ondernemen. Samen met jou willen we een revolutie ontketenen in de manier waarop ondernemers hun financiën aanpakken. 

De kracht van samenwerken

Bizcuit gaat graag de samenwerking aan met verschillende partners. Of je nu een software ontwikkelaar bent die actuele financiële klantdata wilt delen op je platform, een ambitieuze fintech die met behulp van actuele financiële klantdata betere risico afwegingen wilt maken voor je een lening verstrekt, of een accountant die de boekhoudstraten van zijn klanten verder wil automatiseren met automatische factuurverwerking en bankkoppelingen. We hebben altijd als doel om onze partners, en de klanten van onze partners een betere, efficiëntere en rijkere financiële dienst te bieden.

Wat voor partner ben jij?

Accountants

Efficiënter samenwerken met je klanten

Softwareleverancier

Eenvoudig bankkoppelingen bieden en meer…

Bank

Realtime inzichten geven in banktransactiedata

Ontdek onze developer portal

Ontwikkel diensten voor ons App Center of ga aan de slag met de Bizcuit Open API

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.