KOPPELING

Omniboost

Omniboost helpt hotels, restaurants en andere hospitality organisaties om hun boekhouding te automatiseren door slimme koppelingen tot stand te brengen met hun PMS of POS systeem. Omniboost verbindt eenvoudig al je financiële informatie en verwerkt deze snel en efficiënt in het PMS of POS systeem. Zo zijn je cijfers altijd up-to-date, accuraat en compleet. Hospitality accounting made easy!

Ook Bizcuit is te koppelen via Omniboost. Ook is het mogelijk om via Omniboost (betaal)diensten van Bizcuit toe te voegen aan jouw software oplossing. Mogelijkheden zijn onder andere:

  • Bankenkoppelingen (optioneel inclusief aflettering!)
  • Betalen
  • Document management
  • Documentherkenning (bonnen en facturen)
  • PEPPOL aansluiting (e-facturen verzenden en ontvangen)
  • Persoonsidentificatie (diverse methoden)

Efficiëntere jouw administratie verwerken (MKB)


Het MKB in de hospitality branche is een snel groeiende en steeds veranderende industrie. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën om te kunnen concurreren met grotere organisaties. Daarom is het automatiseren van de boekhouding voor veel MKB-bedrijven een noodzakelijk onderdeel van hun bedrijfsvoering.

Omniboost biedt een eenvoudige oplossing voor het automatiseren van de boekhouding in de hospitality branche door slimme koppelingen te maken tussen het PMS of POS systeem en de financiële informatie.

Dankzij deze koppelingen zijn de cijfers altijd up-to-date, nauwkeurig en compleet, zonder dat er handmatig iets hoeft te worden ingevoerd.

Hospitality accounting made easy!

Neem contact op met Omniboost om de mogelijkheden te bespreken!

FAQ voor Omniboost:

Wat is Omniboost?


Omniboost is een software-oplossing die hotels, restaurants en andere organisaties in de hospitality branche helpt om hun boekhouding te automatiseren door slimme koppelingen te maken tussen hun PMS of POS systeem en hun financiële informatie.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Omniboost?

Met Omniboost kunnen hospitality-organisaties hun boekhouding automatiseren, wat hen tijd en geld bespaart en ervoor zorgt dat hun cijfers altijd up-to-date, nauwkeurig en compleet zijn.

Welke systemen kan Omniboost koppelen?

Omniboost kan eenvoudig worden gekoppeld aan PMS en POS systemen, evenals aan Bizcuit. Daarnaast biedt het ook (betaal)diensten van Bizcuit aan, zoals bankenkoppelingen, betalen, document management en documentherkenning.

Voor wie is Omniboost bedoeld?


Omniboost is bedoeld voor hotels, restaurants en andere organisaties in de hospitality branche die hun boekhouding willen automatiseren en hun cijfers altijd up-to-date, nauwkeurig en compleet willen hebben.

Waarom is het automatiseren van de boekhouding belangrijk voor MKB-bedrijven in de hospitality branche?


Het automatiseren van de boekhouding is belangrijk voor MKB-bedrijven in de hospitality branche omdat het hen helpt te concurreren met grotere organisaties. Bovendien bespaart het tijd en geld en zorgt het voor nauwkeurige en up-to-date cijfers.

Hoe kan ik contact opnemen met Omniboost?


Je kunt contact opnemen met Omniboost door hun website te bezoeken en het contactformulier in te vullen, of door een e-mail te sturen naar info@omniboost.io.

Wat kun je met deze koppeling doen?