Bizcuit is finalist in de race naar beste tech-startup 2021: Jouw stem is nodig!

Wij als Bizcuit, een ambitieuze FinTech met een innovatieve oplossing voor ondernemers, zijn ontzettend trots om te behoren tot de tien beste tech-startups van 2021!

Computable, heeft ons verkozen tot één van de tien beste tech-startups van 2021. We zijn daarmee genomineerd voor de titel beste tech-startup 2021 en staan in de finale op 2 november.

Oorspronkelijk ontving Computable in deze categorie maar liefst 59 voordrachten, waarvan Bizcuit nu een van de tien finalisten is. Daar zijn wij uiteraard zeer trots op, maar de strijd is nog niet gestreden. We hebben jouw stem nodig om de felbegeerde titel in de wacht te slepen!

Wij kenmerken onszelf door onze enorme drive om het leven van ondernemers makkelijker te maken, passie voor tech en een gezonde dosis rebelsheid. Met onze unieke en complete Bizcuit app, het Zwitserse zakmes voor ondernemers, onderscheiden wij ons van de concurrentie. Daarom zijn wij ontzettend vereerd om bij de laatste tien genomineerde partijen te zitten voor de Tech-startup Computable Award 2021!

Wil je dus stemmen op een unieke en innoverende tech-startup, dan zijn wij de juiste keuze!

Op 2 november worden per categorie de winnaars aangewezen. We hebben jouw stem hard nodig om de award te winnen, dus laat van je horen!

Gerelateerde artikelen