Bizcuit koppelt nu met alle boekhoudpakketten die SEPA ondersteunen

Inloggen bij verschillende bankomgevingen om alle CAMT-bestanden te verzamelen is zonde van de tijd, maar nu gelukkig ook verleden tijd! Vanaf nu is het mogelijk om al je processen vanuit je eigen Bizcuit omgeving te regelen, geen gedoe meer met random readers maar één plek en één proces voor alle Nederlandse banken.

Bizcuit koppelt nu met alle boekhoudpakketten die SEPA ondersteunen. Zo kunnen Bizcuit gebruikers heel gemakkelijk met één druk op de knop banktransacties van elke Nederlandse bank naar hun boekhouding exporteren en betalingen importeren naar Bizcuit vanuit de boekhouding of een salarispakket. Dit betekent dat je als gebruiker niet meer in verschillende bankomgevingen transactiebestanden hoeft op te halen en ergens anders weer importeren. Je logt eenvoudig in met je pincode in de Bizcuit App, haalt de bestanden op vanuit je bankrekening(en) dankzij de bankkoppeling en zet ze direct door naar de boekhouding. Dit scheelt tijd, zeker als je meerdere ondernemingen en/of bankrekeningen hebt.

Deze fantastische functionaliteit gaan we nog verder uitbreiden zodat er in de toekomst een nog makkelijker proces is voor je boekhouding. Bizcuit werkt eraan om het mogelijk te maken dat bankafschriften (en betaalopdrachten) op een veilige manier via e-mail automatisch uitgewisseld kunnen worden. Zo is het straks mogelijk om met Bizcuit alle soorten boekhoudpakketten te koppelen met de bank.

Haal meer uit financiële data met Bizcuit. In de Bizcuit app beheer je je financiële administratie gemakkelijk en snel. Van documenten scannen, facturen versturen tot en met betaalopdrachten uitvoeren en banktransacties verwerken. Zo heb je altijd een duidelijk overzicht van je financiële situatie en houd je meer tijd over voor andere zaken. Softwarepartners kunnen ook de voordelen van Bizcuit integreren voor hun gebruikers in een eigen applicatie, geheel in eigen stijl!

Wil jij onze service ook aan je klanten aanbieden?

Dat kan! Geheel in jouw eigen stijl.

We kijken graag samen met je naar een passende oplossing. Stuur ons een email!

Gerelateerde artikelen