HoorayHR wordt de eerste mini app partner van Bizcuit

HoorayHR is de alles-in-één HR software voor het MKB. Geen onnodige tijdverspilling aan HR-administratie in verschillende systemen met losse bestanden. Verlofregistratie, declaraties, personeelsdossiers, loonstroken en contractverlengingen in een paar klikken geregeld voor meer overzicht en een blij team. Zo kunnen werkgevers zich focussen op wat er echt toe doet: talent en ondernemerschap.

HoorayHR wordt de eerste partner van Bizcuit die als mini app aan de Bizcuit gebruikers wordt gepresenteerd. Dat betekent dat HoorayHR wordt opgenomen in de Bizcuit in-app marketplace. Bizcuit gebruikers kunnen zo vanuit de Bizcuit app direct starten met HoorayHR en al hun HR-zaken regelen. Naast de reguliere functies wordt Bizcuit dus verrijkt met de slimme oplossingen van HoorayHR. Andersom zal het voor gebruikers van de HoorayHR oplossing binnenkort ook mogelijk zijn om te betalen vanuit HoorayHR.

 

“Wij zijn heel enthousiast over het bundelen van de krachten met Bizcuit. Het is mooi om onze gedeelde filosofie op deze manier vorm te geven. Net als Bizcuit geloven wij dat administratieve zaken zo makkelijk en efficiënt mogelijk uitgevoerd moeten kunnen worden door ondernemers. Door de oplossingen twee kanten op te verrijken, versterken we beide proposities en bieden we meer waarde aan onze klanten.” Theo Schroen, Co-founder HoorayHR.

Haal meer uit financiële data met Bizcuit. Ondernemers beheren hun financiële administratie gemakkelijk en snel in de Bizcuit app. Van documenten scannen, facturen versturen tot en met betaalopdrachten uitvoeren. Zo hebben ondernemers altijd een duidelijk overzicht van hun financiële situatie en hebben zij meer tijd om te doen waar ze echt goed in zijn: ondernemen. Softwarepartners kunnen ook de voordelen van Bizcuit integreren in een eigen oplossing, zelfs geheel in eigen stijl!

Wil jij onze service ook aan je klanten aanbieden?

Dat kan! Geheel in jouw eigen stijl.

We kijken graag samen met je naar een passende oplossing. Stuur ons een email!

Gerelateerde artikelen