WePayroll en Bizcuit bieden klanten de mogelijkheid salarissen uit te betalen met één druk op de knop

WePayroll is de grootste kleine payroll provider van Nederland. Met de hoogste service en kwaliteit verzorgen zij de salarisadministratie voor zowel nationale als internationale bedrijven conform Nederlandse wetgeving. Door interesse te tonen in de bedrijven achter de administratie, proberen zij proactief mee te denken met de klant om maatwerkoplossingen te bedenken. Daarnaast past WePayroll haar planning altijd aan op de interne processen van de organisatie. Zo vullen zij organisaties aan alsof ze een interne afdeling salarisadministratie van de klant zijn.

Dankzij Bizcuit wordt het voor de klanten van WePayroll een fluitje van een cent om de salarissen uit te betalen. WePayroll maakt gebruikt van het salarispakket Nmbrs, waar Bizcuit al een handige koppeling mee heeft gebouwd. Klanten die gebruik gaan maken van Bizcuit kunnen via de gekoppelde bankrekening met één druk op de knop alle salarissen uitbetalen. Zodra WePayroll de loonrun heeft klaargezet in Nmbrs, maakt Bizcuit een betaalopdracht aan en krijgen gebruikers een e-mail ter notificatie waarmee ze direct aan de slag kunnen. Een snellere, efficiënte oplossing in tegenstelling tot het achterhaald exporteren en importeren van verschillende bestanden in het bankpakket.

 

“Als payroll provider begrijpen wij hoe belangrijk een tijdige en correcte betaling van salarissen is. Daarnaast begrijpen wij ook als geen ander hoe frustrerend het kan zijn om salarissen uit te betalen, vooral aan een groot personeelsbestand. We zijn heel blij dat we dankzij Bizcuit van dit omslachtige proces afscheid kunnen nemen.” Ralph Wilbers – Owner WePayroll

Haal meer uit financiële data met Bizcuit. Ondernemers beheren hun financiële administratie gemakkelijk en snel in de Bizcuit app. Van documenten scannen, facturen versturen tot en met betaalopdrachten uitvoeren. Zo hebben ondernemers altijd een duidelijk overzicht van hun financiële situatie en hebben zij meer tijd om te doen waar ze echt goed in zijn: ondernemen. Softwarepartners kunnen ook de voordelen van Bizcuit integreren in een eigen applicatie, geheel in eigen stijl!

Wil jij onze service ook aan je klanten aanbieden?

Dat kan! Geheel in jouw eigen stijl.

We kijken graag samen met je naar een passende oplossing. Stuur ons een email!

Gerelateerde artikelen