Actuele HR- en salarisgegeven

Verwerk je processen efficiënter, zodat je meer tijd hebt voor je medewerkers.

Digitaal dossier, employee self services, digitaal ondertekenen, run checker, HR Workflows. Allemaal in één app. In samenwerking met Nmbrs
Bizcuit koppelt ook met Loket.nl 

Maak hier een koppeling met HoorayHR

De voordelen voor jouw werknemers

Als werknemer wil je zeker weten dat je op tijd je salaris ontvangt en dat declaraties op tijd worden betaald. Het is ook belangrijk dat verlof en ziekteverzuim op een efficiënte manier worden verwerkt, zodat je hier niet te veel tijd aan hoeft te besteden. Gelukkig zijn er digitale tools die dit mogelijk maken, zoals de app van Nmbrs in samenwerking met Bizcuit.

Makkelijk toegang tot je salarisstrookjes

Met de app van Nmbrs en Bizcuit kun je gemakkelijk en snel toegang krijgen tot een digitaal dossier waarin je je salarisstrookjes en andere belangrijke documenten kunt bekijken.

Via de app verlof aanvragen

Ook kun je via de app je verlofaanvragen en ziekteverzuim doorgeven, waardoor je dit niet meer op papier hoeft te doen en tijd bespaart.

Zelf zaken regelen

Een ander voordeel van de app van Nmbrs en Bizcuit is de mogelijkheid van employee self services. Dit betekent dat je als werknemer zelf bepaalde zaken kunt regelen, zoals het wijzigen van persoonlijke gegevens of het aanvragen van verlof. Hierdoor ben je niet afhankelijk van anderen en heb je meer controle over je eigen gegevens en processen.

Digitaal ondertekenen

Daarnaast biedt de app van Nmbrs en Bizcuit de mogelijkheid van digitaal ondertekenen, waardoor je documenten snel en gemakkelijk kunt ondertekenen zonder dat je daarvoor naar het kantoor hoeft te komen. Ook kun je met de run checker controleren of je gegevens en salarisstrookjes correct zijn verwerkt, zodat je zeker weet dat alles klopt.

Loket.nl

Tot slot biedt de app van Nmbrs en Bizcuit HR workflows aan, waardoor processen efficiënter kunnen worden verwerkt en er meer tijd is voor persoonlijk contact tussen medewerker en werkgever. Door de app te koppelen met Loket.nl wordt het nog gemakkelijker om verschillende processen te beheren en te automatiseren.

Digitaal dossier

Kortom, de app van Nmbrs in samenwerking met Bizcuit biedt als werknemer tal van voordelen, zoals een digitaal dossier, employee self services, digitaal ondertekenen, run checker en HR workflows. Door deze digitale tools te gebruiken, wordt de werkdruk verlaagd en is er meer tijd voor persoonlijk contact tussen werknemer en werkgever.

Haal meer uit Loket.nl met Bizcuit

Met de koppeling van Bizcuit haal je echt alles uit Loket.nl. Ontdek een wereld vol mogelijkheden en ervaar hoe eenvoudig jouw HR- en salarisadministratie kan zijn.

Online applicatie Loket.nl

Met de online applicatie van Loket.nl heb je toegang tot slimme HR-mogelijkheden en een compleet digitale salarisadministratie.

Van het onderhouden van personeelsdossiers tot het preboarden van nieuwe medewerkers en het eenvoudig bijhouden van verlof: alles is mogelijk in één applicatie.

Salarisverwerking sneller gedaan

Salarisverwerking is een belangrijk onderdeel van de HR-administratie en moet goed en op tijd gebeuren. Loket.nl investeert jaarlijks flink in functionaliteiten om de performance te verhogen en het werk voor salarisadministrateurs en ondernemers eenvoudiger en minder foutgevoelig te maken.

Uitgebreide HR-functionaliteiten 

Naast salarisverwerking biedt Loket.nl ook uitgebreide HR-functionaliteiten.

Van het bijhouden van het ziekteverzuim tot het vastleggen van verstrekkingen en het laten aanvragen van verlof: met de praktische HR-oplossing van Loket.nl regel je alles eenvoudig en overzichtelijk.

HR Administratie

Een belangrijk onderdeel van de HR-administratie is het opbouwen en onderhouden van het personeelsdossier van werknemers.

Met een digitaal dossier in Loket.nl heb je alles op één digitale plaats en voldoe je aan de laatste wet- en regelgeving.

Bovendien is de beveiliging van documenten gewaarborgd, zodat de privacy van werknemers altijd gewaarborgd blijft.

Kortom, met de koppeling van Bizcuit en Loket.nl haal je echt alles uit jouw HR- en salarisadministratie. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om jouw HR-processen te stroomlijnen en fouten te minimaliseren.

Rol HR steeds belangrijk.

HR is een belangrijke strategische tool voor elke organisatie. Het biedt niet alleen ondersteuning bij de salaris- en verlofadministratie, recruitment, beoordelingen en opleidingen, maar kan ook een breed systeem bieden dat alle HR-processen samenbrengt.

Loket.nl / Nmbrs

Met een dergelijk systeem kun je verbindingen leggen tussen verloop- en verzuimdata en de employee experience om zo trends te identificeren en voorspellingen te doen om de organisatie op de juiste manier te sturen.

Waardevolle inzichten

Het gebruik van een HR-informatiesysteem bespaart niet alleen tijd, maar biedt ook waardevol inzicht in de organisatie en haar medewerkers.

Door data te analyseren en te interpreteren, kun je de focus leggen op de belangrijkste aspecten van HR en zo meer ruimte creëren in je hoofd en agenda.

Hierdoor kun je je meer richten op de strategische doelen van de organisatie en minder tijd besteden aan administratieve taken.

Bewaking van cultuur

Het belang van HR is duidelijk geworden in het afgelopen coronatijdperk, waarbij HR-professionals essentieel waren bij het bewaken van de cultuur, het levend houden van de waarden en het betrokken houden van medewerkers.

Heldere visie en strategie

Het is van cruciaal belang dat organisaties een heldere visie en strategie hebben die door de hele organisatie wordt begrepen en nageleefd. HR kan helpen bij het communiceren van deze visie en waarden naar alle lagen van de organisatie, waardoor medewerkers zich meer betrokken voelen en bijdragen aan het grotere doel.

Actuele hr en salarisgegevens opvragen belastingdienst

Loonheffingen voor werkgevers en salarisadministrateur belastingdienst

Loonheffingen 2023

De onbelaste reiskostenvergoeding wordt verhoogd naar €0,21 per kilometer vanaf 2023 (voorheen €0,19 in 2022). De gerichte vrijstelling voor de onbelaste thuiswerkvergoeding wordt ook verhoogd naar €2,15 (voorheen €2,00 in 2022).

Voor 2023 is de vrije ruimte van de werkkostenregeling tijdelijk verhoogd naar 3,00% van de fiscale loonsom tot €400.000 (voorheen 1,7% in 2022).

Het percentage van 1,18% blijft ongewijzigd voor het meerdere boven een loonsom van €400.000.

Werkgevers kunnen de verhoogde vrije ruimte inzetten voor het rentevoordeel en de kwijtschelding van renteloze leningen aan werknemers.

De lage Aof-premie voor kleine werkgevers is vastgesteld op 5,82% voor 2023 (was 5,49% in 2022).

De tijdelijke verruiming van het lage-inkomensvoordeel (LIV) gaat niet door in 2023, maar het bedrag aan LIV dat in 2023 wordt uitbetaald over 2022 wordt verhoogd naar €0,78 per verloond uur (was €0,48).

Het maximale bedrag wordt verhoogd naar €1.520 per werknemer per kalenderjaar (was €960).

Lees alle wijzigingen in de belastingdienst nieuwsbrief loonheffingen 2023

FAQ

Wat zijn de voordelen van een HR-verbinding met Bizcuit?

Bizcuit is een app die kan worden gebruikt om HR-processen efficiënter te maken en tijd te besparen voor werknemers.

Het biedt een digitaal dossier, zelfbedieningsfuncties voor werknemers, digitale handtekeningen, run checker, HR-workflows en kan worden geïntegreerd met HR-software zoals Nmbrs en Loket.nl. Hier zijn enkele voordelen:

Voordelen voor werknemers:

Gemakkelijke toegang tot loonstroken en andere belangrijke documenten in een digitaal dossier Mogelijkheid om via de app verlof aan te vragen en ziekteverlof te melden Zelfbedieningsfuncties, zoals het bijwerken van persoonlijke informatie of het aanvragen van verlof

Digitale handtekeningsfunctie om documenten te ondertekenen zonder naar kantoor te hoeven gaan Run checker-functie om de nauwkeurigheid van gegevens en loonstroken te verifiëren Integratie met Loket.nl:

Toegang tot slimme HR-oplossingen en volledige digitale salarisadministratie Breed scala aan HR-functionaliteiten, waaronder het bijhouden van werknemersgegevens en het verwerken van ziekteverlof- en vakantieaanvragen Digitale HR-administratie om alle informatie op één plek te bewaren Efficiënte salarisverwerking en HR-workflows om tijd te besparen en fouten te verminderen

Over het algemeen kan het gebruik van Bizcuit voor HR-processen leiden tot verhoogde efficiëntie, verminderde werklast en meer tijd voor persoonlijke interactie tussen werknemers en werkgevers.