Mysolution verlegt grenzen om de business van hun klanten te verbeteren

Mysolution beschikt over een brede en jarenlange ervaring met staffing software en levert dé complete cloud-based oplossing voor recruitment, uitzenden en detacheren. Mysolution is elke dag bezig om de klanten in staat te stellen hun tijd effectiever in te zetten en het werk leuker en makkelijker te maken. In combinatie met innovatieve technologie partners als Salesforce en Microsoft is Mysolution marktleider in het bouwen van slimme online tools voor recruitment, CRM, facturatie en verloning.

Mysolution en Bizcuit gaan de uitdaging aan om de ontwikkelde oplossingen nóg  slimmer te maken. Bizcuit zorgt voor een koppeling met alle Nederlandse banken om banktransacties op te halen en betalingen te verrichten. Hiermee wordt een grote stap gezet in het automatiseren van de verloning en facturatie binnen de software van Mysolution. Wat dat betekent voor gebruikers? Zij krijgen de mogelijkheid om vanuit Mysolution in een paar klikken openstaande posten direct te betalen en betaalbatches te verwerken vanaf de gekoppelde bankrekening. Daarnaast krijgen gebruikers inzicht in hun bankrekening informatie. Dus, geen gedoe meer met verschillende apps, geen bestanden importeren en exporteren, geen overtollige handelingen, maar alles in een handomdraai geregeld vanuit één overzichtelijke applicatie.Het aanleveren van betaalbestanden bij de bank is het laatste onderdeel van de verloning dat nog niet automatisch kon binnen Mysolution

"Doordat we betalingen automatisch bij de bank kunnen aanleveren, wordt het verloningsproces, met behulp van Bizcuit, van het begin tot eind volledig geautomatiseerd.”

Ondernemers beheren hun financiële administratie gemakkelijk en snel in de Bizcuit app. Van documenten scannen, facturen versturen tot en met betaalopdrachten uitvoeren. Zo hebben ondernemers altijd een duidelijk overzicht van hun financiële situatie en hebben zij meer tijd om te doen waar ze echt goed in zijn: ondernemen. Softwarepartners kunnen ook de voordelen van Bizcuit integreren voor hun gebruikers in een eigen applicatie, geheel in eigen stijl!

Wil jij onze service ook aan je klanten aanbieden?

Dat kan! Geheel in jouw eigen stijl.

We kijken graag samen met je naar een passende oplossing. Stuur ons een email.

Gerelateerde artikelen