Nmbrs koppeling verder uitgebreid met loonbelasting

Sinds de livegang van de koppeling met Nmbrs voor het gemakkelijk en snel betalen van salarissen hebben we niet stil gestaan. We zijn hard doorgegaan met de doorontwikkeling om ondernemers en accountants nog meer te kunnen laten profiteren van de samenwerking tussen Nmbrs en Bizcuit. 

Vanaf nu is hij beschikbaar, de uitgebreide Nmbrs koppeling met de Bizcuit app! Je kon al in één flow je salarisadministratie doen en salarissen betalen. Nu kun je ook je loonbelasting geautomatiseerd betalen via Bizcuit. Dit betekent niet langer vanuit Nmbrs het betaalbestand downloaden, controleren en uploaden bij de bank, maar via de directe koppeling tussen Nmbrs en Bizcuit direct de salarissen én de loonbelasting uitbetalen.

Met deze uitbreiding is de integratie tussen Bizcuit en Nmbrs compleet. Je kunt zelfs in de Bizcuit app de datum kiezen waarop de betaling van de salarissen daadwerkelijk moet worden uitgevoerd. Het was nog nooit zo eenvoudig om de salarissen precies op de 24ste van de maand te laten uitbetalen!

Nmbrs en Bizcuit, twee like-minded, innovatieve techbedrijven, delen de missie om het ondernemers en accountants met slimme software zo makkelijk mogelijk te maken, zodat zij meer tijd overhouden om hun vak uit te oefenen. Met deze uitgebreide koppeling hoef je als ondernemer nog minder tijd te besteden aan je salarisadministratie.

Haal meer uit financiële data met Bizcuit. Ondernemers beheren hun financiële administratie gemakkelijk en snel in de Bizcuit app. Van documenten scannen, facturen versturen tot en met betaalopdrachten uitvoeren. Via de Bizcuit app kun je feitelijk alle betalingen doen: facturen, salarissen en belastingen. Zo hebben ondernemers altijd een duidelijk overzicht van hun financiële situatie en hebben zij meer tijd om te doen waar ze echt goed in zijn: ondernemen. Softwarepartners kunnen ook de voordelen van Bizcuit integreren in een eigen applicatie, geheel in eigen stijl!

Wil jij onze service ook aan je klanten aanbieden?

Dat kan! Geheel in jouw eigen stijl.

We kijken graag samen met je naar een passende oplossing. Stuur ons een email!

Gerelateerde artikelen