Ontvang je Mollie transacties automatisch in je boekhouding

Inzicht in al je Mollie transacties

Ondernemers met een webshop hebben in de Bizcuit app gemakkelijk en snel inzicht in alle Mollie transacties. Via Bizcuit worden alle transacties daarnaast volledig automatisch doorgezet naar je boekhoudpakket. Bizcuit koppelt met de meest uitgebreide aanbod aan boekhoudpakketten, ERP-software en branchepakketten.

Bizcuit heeft koppelingen met diverse financiële pakketten, waaronder: 

 1. Exact Online
 2. Snelstart
 3. Exact
 4. Yuki
 5. AFAS Profit
 6. Twinfield 
 7. Visma eAccounting
 8. Microsoft Business Central
 9. Multivers Online
 10. Reeleezee
 11. e-Boekhouden.nl
 12. Moneybird
 13. Minox
 14. Syntess

Voor een complete lijst, bekijk dan onze koppelingen pagina.

Je kunt ook eenvoudig de transacties in CAMT formaat downloaden of automatisch laten afleveren via e-mail of Dropbox voor een import in je boekhoudpakket.

Je koppelt je Mollie account vanuit het App Center in de Bizcuit app. Je hebt vanaf dat moment altijd in één oogopslag volledig inzicht in opbrengsten en betalingen en settlements.

Door het bundelen van onze krachten kunnen wij samen met Bizcuit nog meer klanten helpen efficiënter te werken. Voor Mollie klanten levert de Bizcuit app veel toegevoegde waarde op onze, toch al eenvoudige, betaaloplossingen. Met de combinatie van Mollie en de Bizcuit app bieden we ondernemers real-time inzicht van wat ze nog van Mollie tegoed hebben of nog moeten betalen, helemaal automatisch.” Mike Komor – Global Head of Partnerships Mollie

Haal meer uit je financiële data

Haal meer uit financiële data met Bizcuit. Ondernemers beheren hun financiële administratie gemakkelijk en snel in de Bizcuit app. Van documenten scannen, facturen versturen tot en met betaalopdrachten uitvoeren. Zo hebben ondernemers altijd een duidelijk overzicht van hun financiële situatie en hebben zij meer tijd om te doen waar ze echt goed in zijn: ondernemen.

Wil jij onze service ook aan je klanten aanbieden?

Dat kan! Geheel in jouw eigen stijl.Softwarepartners kunnen ook de voordelen van Bizcuit integreren in een eigen applicatie, geheel in eigen stijl! We kijken graag samen met je naar een passende oplossing. Stuur ons een email!

Gerelateerde artikelen