SnelStart

snelstart boekhouden logo

SnelStart bankkoppeling voor alle Nederlandse bankenrekening

Wanneer je jouw Snelstart account koppelt met je bankrekening(en) kun je automatisch je banktransacties laten afleveren in je boekhopuding. Ook kan je in de Bizcuit app je openstaande posten vanuit SnelStart bekijken en direct betalen vanaf je gekoppelde bankrekening.

Bonnen en facturen die je ontvangt en goedkeurt in de Bizcuit app worden automatisch afgeleverd in SnelStart (PDF + UBL).

Snelstart koppel je gemakkelijk aan Bizcuit vanuit het Bizcuit App Center.

imageedit_168_4059101011
inkluded
Bizcuit bevalt heel erg goed! Ik hoef niks meer zelfstandig in te voeren in Snelstart, alles loopt nu automatisch. Nu heb ik nog meer tijd voor mijn eigen business en dat is precies wat ik graag wil!

Nadjesda Koomen

-

Inkluded

Bizcuit maakt het doen van de administratie nog makkelijker!

Zonder dat je er misschien bewust van bent, kun je als ondernemer druk zijn met administratieve afhandeling van je bedrijf. Van het doen van de administratie gaat je ondernemershart waarschijnlijk niet sneller kloppen. Je ambities volgen en doen waar je goed in bent: dat is ondernemen. 

Bij Bizcuit geloven we dat een boekhoudpakket je als ondernemer eigenlijk niet helpt bij het ondernemen. Je wilt wilt graag met up-to-date cijfers werken en vanuit de actualiteit zorgen dat je bedrijf verder groeit. Je administratie legt vast wat er in het verleden heeft plaatsgevonden. Interessant maar ook een tijdrovende klus. 

Veel ondernemers stellen die klus uit omdat het veel tijd kost, of omdat ze niet gepassioneerd zijn over het doen van de administratie. Stel jij deze werkzaamheden ook elke keer uit? Met Snelstart en Bizcuit kun je veel werk automatiseren en dat scheelt je enorm veel tijd!

 

Bovendien krijg je meer inzicht in de actuele cijfers én heb je alles goed klaar voor de bealstingaangiftes. voor de Belastingdienst. Bizcuit geeft je een inzicht in je actuele financiële situatie. Heb je meer bankrekeningen? Geen probleem! Bizcuit koppelt met alle Nederlandse banken waardoor we je het actuele saldo van al je bankrekeningen in één opslag inzichtelijk hebt.

Ondernemen doe je met de SnelStart boekhoudsoftware

Je administratie automatiseren? De slimme boekhoudsoftware van SnelStart maakt het mogelijk. Maak kennis met het SnelStart-Systeem. Met de slimme koppeling van Bizcuit kun je nog meer zaken administratieve zaken automatiseren. 

Osman Data Cooks
datacooks
Onze medewerkers doen hun declaraties via Hooray, deze komen via Snelstart in Bizcuit app, waarna ik deze met één klik kan betalen. 

Osman Beyaztas

-

The Data Cooks

Snelstart klanten koppelen nu eenvoudig alle Nederlandse banken

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Banktransacties afleveren in SnelStart
  • Bonnen en facturen afleveren in SnelStart
  • Openstaande posten bekijken en betalen

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.